Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Samuli Suomalainen hopealle junioreiden maailmancupissa

Samuli Suomalainen hopealle junioreiden maailmancupissa

 

Samuli Suomalainen nappasi kakkostilan pikaluistelun junioreiden maailmancupissa lauantaina Baselga di Pinéssä Italiassa. Vanhemmassa junioreiden sarjassa, neo-senioreissa, kisaava Suomalainen oli ajalla 1.13,63 kuusi sekunnin kymmenystä kisan voittanutta Norjan Odin By Farstadia hitaampi.

Suomalaisen startti kului aikaan 17,33 ja kierrokset 27,1 ja 29,1.

Samuli Suomalainen:

- Toinen sija tuhannella metrillä lämmittää mieltä, vaikka aika ei ollutkaan niin hyvä. olen harjoitellut kovaa tällä viikolla, minkä takia terävyys puuttui ja ensimmäinen sija jäi saavuttamatta.

- Huomenna edessä on 500 metriä, jonka jälkeen harjoittelu jatkuu vielä rankkana muutaman päivän ajan. Sen jälkeen alan herkistelemään kauden päätavoitetta, sprinttereiden MM-kilpailuja kohden.

Suomalainen on kolmen osakilpailun jälkeen matkan yhteispisteissä kakkosena, vaikka ei avausosakilpailuun osallistunut.

Muista suomalaisista 1000 metrillä juniorieissa Joona Suomalainen oli 32. ajalla 1.16,55 ja 3000 metrillä Nils Vähä-Vahe 22. ajalla 4.27,12.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle