Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Parahiihdon MM-kisat Kanadassa 15.-24.2.2019

Parahiihdon MM-kisat Kanadassa 15.-24.2.2019

 

Parahiihdon MM-kisat kilpaillaan Kanadan Prince Georgessa 15.-24.2.2019. Suomelta MM-kisoissa mukana ovat Sini Pyy ja Inkki Inola.
 
Sini Pyy on kuluvalla kaudella käyttänyt paljon aikaa uuden asennon ja kelkan kehittämiselle.
 
- En ole sen vuoksi asettanut suurempia tulostavoitteita koko kaudelle. Nyt olen lähdössä kisoihin vanhalla kelkalla ja toiveissa on, että vauhti löytyisi vanhasta muistista. Odotan innolla erityisesti sprinttiä, jossa vahvuudet pitäisi olla edelleen tallella, totesi Pyy.
 
Inkki Inolalla edessä on uran toiset MM-kilpailut. Inolan päämatkat Kanadassa ovat vapaan hiihtotavan sprintti ja perinteisen 20 kilometrin kilpailu.
 
- Innolla odotan pääseväni edustamaan Suomea. Aina, kun kisoihin lähdetään, täytyy tavoitteena olla voitto. Minimissään tahdon parantaa kahden vuoden takaisia tuloksia. Kuntotaso on selvästi noussut ja nyt viimeisen viikon aikana alkutalven vaivannut alipalautunut suorituskyky on alkanut näyttää positiivisia signaaleja. Kauden parasta hiihtoa on lupa odottaa, kommentoi Inola.

Parahiihdon MM-kisat 15.-24.2.2019 Prince George, Kanada
 
Naiset
Sini Pyy, kelkkahiihto, maastohiihto ja ampumahiihto
 
Miehet
Inkki Inola, maastohiihto, näkövammaiset (oppaana Vili Sormunen)

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleInkki Inola

Tiedot

Sini Pyy

Tiedot