Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Maren Lundby voittoon Oberstdorfissa - Kykkänen 36:s

Maren Lundby voittoon Oberstdorfissa - Kykkänen 36:s

 

Maren Lundby jatkoi Oberstdorfissa hyviä otteitaan ja otti toisen voittonsa viikonlopulta. Toiseksi sunnuntain kilpailussa hyppäsi Juliane Seyfarth. Kolmanneksi tuli Sara Takanashi. Julia Kykkänen ei toiselle kierrokselle selvinnyt ja lopputuloksissa lopulta 36:s.

Kykkäsen valmentaja Toni Nieminen ei ollut tyytyväinen viikonlopun kilpailuihin ja tekemiseen mäessä.

- Ei me saatu oikein mitään aikaseksi koko viikonloppuna. Tänään oli jo teknisesti parempaa yritystä, mutta jostakin syystä jalasta ei herännyt liike yhtään. Koko viikonloppu oli jostakin syystä kropan ja nimenomaan jalkojen tehojen osalta hyvinkin flegmaattista se touhu. Sitten kun sulla on vähän kroppa väsyksissä se vaikuttaa herkästi sinne mieleenkin. Hyvin hyvin vaikea viikonvaihde, mutta siihen pieneen fyysiseen väsymykseen auttaa sekin, että nyt mennään kotiin. Viikolla huolletaan kroppaa ja tehdään muutama tehokas harjotus ja sitä kautta saadaan taas jalastakin se hermotus heräämään. Uskon että se auttaa taas sitä teknistä suorittamista mäessä. Tämä oli tällänen viikonloppu ja ei muuta kun katseet eteenpäin.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle