Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Samuli Suomalainen tyytyväinen MM-kisadebyyttinsä

Samuli Suomalainen tyytyväinen MM-kisadebyyttinsä

 

20-vuotias Samuli Suomalainen oli tyytyväinen mies saatuaan uransa ensimmäisen pikaluistelun MM-kisaurakan päätökseen. Suomalainen sai neljä ehjää luistelua sprinttereiden MM-kisoissa Hollannin Heerenveenissä luistellen kauden parasta vauhtiaan.

- Olihan hieno tapa päättää kausi 13000 ihmisen edessä ja vielä ihan mukiinmenevällä suorituksella. Oli todellakin kiva luistella täydessä Thialfissa kauden parhaat vedot.

- Viikonlopun saldona neljä todella tasaista vetoa ja lisää kokemusta. Olen tyytyväinen avauksiini, kaarreluisteluun pitää keskittyä ensi kesän treeneissä.

Sunnuntain starteissa Suomalainen luisteli ajat 35,94 ja 1.11,30, jotka olivat yhden ja neljä sadasosaa lauantaisia vetoja heikommat. Matkasijoituksiksi tulivat 24:s ja 20:s.

Kokonaispisteissä ensikertalainen oli 23:s yhteispistein 143,150.

Maailmanmestaruuden vei hienon 500 metrin vetonsa alustamana Venäjän Pavel Kulizhnikov (137,390).  Kulizhnikoville kulta oli sprinttereiden MM-kisoissa kolmas.

Hopean otti kauden sensaatio, ensimmäisen MM-mitalinsa ottanut Japanin Tatsuya Shinhama (137,805) ja pronssia neljännen kerran perättäin mitaleille yltänyt Hollanin Kjeld Nuis (137,860).

Naisten maailmanmestariksi luisteli Japanin Nao Kodaira (149,665) ja muut mitalit nappasivat Miho Takagi (150,050) ja USA:n Brittany Bowe (150,180). Kodaira uusi mestaruutensa kahden vuoden takaa.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle