Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kangaskokko ja Kouva ensimmäiset Fatbike Suomen mestarit

Kangaskokko ja Kouva ensimmäiset Fatbike Suomen mestarit

 

Fatbiken eli kansanomaisemmin läskipyörän SM-mitalit ratkottiin Lahdessa Finlandiahiihdon yhteydessä. Järjestäjät olivat tehneet haastavan 40 kilometrin reitin, jossa Salpausselän harjua ajettiin useampaan kertaan ylös.
Myös keli oli haastava, sillä lämpö oli sulattanut reitin pehmeäksi ja kapealta uralta ei voinut poiketa yhtään tai tuloksena oli kaatuminen.

Miesten kilpailun voitti Oulun Triahtlon & Pyöräilyn Juha Kangaskokko. Endurokuljettajana paremmin tunnettu Aki Färm oli toinen hieman yli kahdeksan minuuttia hävinneenä. Kimmo Kananen ajoi kolmanneksi.

Voittaja piti reittiä hyvänä vaikka haasteita keli asetti hänellekin: "Tykkäsin reitistä. Se oli haastava, enkä pystynyt kaikkia nousuja ajamaan, kun pito loppui renkaasta. Pyörä sitten vaan olkapäälle ja mäki juosten ylös. Ajo sujui todella hyvin ja onhan se aina hieno juttu vetää suomipaita päälle mestaruuden merkiksi. Tämä oli nyt ensimmäinen kerta, kun Fatillä ratkottiin SM mitalit. Toivottavasti ensi vuonna ajetaan taas."

Oululaiset veivät molempien sarjojen kultamitalit, kun Team Donna Agileen Leena Kouva voitti naisten startin. Hän ajoi erittäin kovaa, sillä hän olisi ollut miestenkin sarjassa neljäs.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle