Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Miesten pujottelu päätti suomalaisittain nuorten MM-kilpailut Italiassa

Miesten pujottelu päätti suomalaisittain nuorten MM-kilpailut Italiassa

 

Nuorten MM-kilpailut ovat saatu päätöksen suomalaisittain Italian Val di Fassassa. Viimeisimpänä MM-rinteillä ratkottiin miesten pujottelun maailmanmestarit. Suomen Jesper Pohjolainen oli päivän parhaimpana suomalaisena kilpailun 34:s ja Henri Hahtela 36:s. Pohjolainen starttasi ensi kertaa nuorten MM-kisojen starttiviivalta lähtönumerolla 70. Hahtela starttasi kilpailuun numerolta 78.  

Ensimmäisen kierroksen jälkeen Pohjolainen paransi sijoitustaan sijalle 45 ja oli toisen kierroksen jälkeen lopputuloksissa 34:s.  

- Kummatkin laskuista olivat ihan ok laskuja, joihin tosin kumpaakin mahtui virheitä mukaan. Ekalla kierroksella oli vähän enemmän ongelmia, mutta toinen lasku oli jo parempaan päin. Olosuhteet olivat hyvät ja rata pysyi yllättävän hyvässä kunnossa kummallakin laskulla lämpimästä kelistä huolimatta, summaa Pohjolainen päivän tunnelmia Italiasta. 
 
Lähtöviivalla nähtiin myös Niklas Järvikare, Henrik Järvikare, Salomo Sirviö ja Turo Torvinen mutta nelikon kilpailupäivä päättyi harmillisesti ensimmäisellä kierroksella. 

Maailmanmestariksi pujotteli isäntämaa Italian Alex Vinazer, toiseksi Yhdysvaltain Benjamin Richie (+1.38) ja kolmanneksi Belgian Sam Maes (+1.46).  

Muutaman viikon kuluttua Italiassa jatketaan lasten ja nuorten kansainvälisillä alppihiihtokilpailuilla Italian Folgariassa 5.-16.3.2019  ja Albetonessa 5-6.4.2019.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle