Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MP Stars -kuljettajilla ensimmäinen yhteinen tapaaminen

MP Stars -kuljettajilla ensimmäinen yhteinen tapaaminen

Suuntaviivat kilpailukauteen 2019 vedetty

Kilpamoottoripyöräilijöitä tukevassa MP Stars -hankkeessa edettiin vaiheeseen, jossa kuljettajat kokoontuivat ensimmäisen kerran yhteiseen tapaamiseen Helsingin Messukeskukseen maanantaina. Kokoontumisessa käytiin läpi toiminnan tavoitteita kauteen 2019.

MP Stars on kotimaisen moottoripyöräalan yhteinen hanke, jossa tuetaan eri moottoripyörälajien kuljettajien kilpailukautta. Tuen saannin perusteina eivät ole suoritukset, vaan sitoutuminen ja rakkaus lajiin. Tuen kokonaisarvo on noussut jo yli 150 000 euroon.

MP Stars -kuljettajat arvottiin MP 19 -messuilla Helsingin Messukeskuksessa helmikuun alussa. Maanantaina ajajat kokoontuivat ensimmäisen kerran yhteen tutustumaan toisiinsa sekä käymään läpi hankkeen kokonaisuutta.

- Meillä oli todella hyvä ja mielenkiintoinen tapaaminen. Olen henkilökohtaisesti todella innoissani tästä, mutta tärkeintä on, että innostus näkyy MP Stars -kuskeissa sekä mukana olevissa yhteistyötahoissa, MP Stars -idean isänä toimiva Niko Kantola Messukeskuksesta kertoo.

- Esittelimme kuskeille tarkemmin, minkälainen projekti tämä on, mitä tarjoamme heille ja mitä odotamme heiltä. Tarkoitus on nimenomaan tukea kuskeja ja auttaa heitä kisaamisessaan. Kaikki lähtee positiivisen fiiliksen kautta, ja ajatuksena on omalta osaltamme korostaa moottoripyöräilyn ja moottoripyöräharrastuksen hienoja puolia.

MP Stars -kuljettajat tapaavat jatkossakin toisiaan ja seuraavat toistensa kehitystä sekä pärjäämistä kilpailukauden aikana. Lajeja nostetaan myös esille moottoripyörämediassa, ja sosiaalisen median kautta voi seurata MP Stars -kuljettajien kilpailukautta.

MP Stars -tukikuljettajat edustavat seuraavia lajeja: road racing, motocross, enduro, ratalajit, supermoto / minisupermoto, classic kaikki lajit ja muut moottoripyörälajit.

MP Stars -kuljettajat 2019:
- Rasmus Rosnell (13v.), road racing alle 20-vuotiaat
- Teemu Kangas (43v.), road racing yli 20-vuotaat
- Jami Korpinen (8v.), motocross alle 10-vuotiaat
- Eliel Lehtinen (13v.), motocross 10-20-vuotiaat
- Toni Rautanen (27v.), motocross 21-35-vuotiaat
- Jukka Vähäpesola (58v.), motocross yli 35-vuotiaat
- Pyry Juupaluoma (16v.), enduro alle 20-vuotiaat
- Jesse Pöhö (22v.), enduro 21-35-vuotiaat
- Juha Poutiainen (38v.), enduro yli 35-vuotiaat
- Mikko Mäkinen (48v.), ratalajit
- Tino Kapanen (17v.), supermoto / minisupermoto
- Veli-Pekka Hannula (58v.), classic kaikki lajit
- Jani Heikkonen (47v.), muut lajit

MP Stars -hankkeessa ovat mukana Messukeskus, Suomen Moottoriliitto, KTM Nordic, SGN / Allright, XL Moto, 24MX, Biketeam, Blackseven, Honda, Arai, AEL, Radio City, MP Maailma, OFFROADPro ja kaikki kilpailuja järjestävät kerhot.

MP Stars

MP Stars on koko moottoripyöräalan yhteinen hanke, jossa tuetaan eri kilpamoottoripyörälajien kilpailijoiden kisakautta. Tuen saannin perusteina eivät ole suoritukset, vaan sitoutuminen ja rakkaus lajiin.

MP Stars -kuljettajat kaudelle 2019 arvottiin MP 19 -messuilla.

Seuraavaan arvontaan ilmoittautuminen alkaa loppuvuodesta 2019 ja arvonta suoritetaan MP 20 -messuilla.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle