Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Riikka Honkanen suurpujotteli maailmancupin pisteille

Riikka Honkanen suurpujotteli maailmancupin pisteille

 

Riikka Honkanen suurpujotteli maailmancup-pisteille kauden viimeisessä osakilpailussa ennen Andorrassa kilpailtavaa maailmancupin finaalia.

Ensimmäisellä kierroksella lähtönumerolta 44 startannut Honkanen oli kierroksen päätyttyä 20:s. Toisella kierroksella Honkanen teki varman suorituksen varmistaen, että ensimmäiset maailmancup-pisteet saadaan myös Suomen alppinaisille suurpujottelusta kuluvalla kaudella. Honkanen oli kilpailun 30:s ja varmisti itselleen uransa ensimmäisen maailmancup-pisteen. 

- Lasku oli aika varmistelua. Toiseen kierrokseen en ole niin tyytyväinen, kuin ensimmäiseen mutta lopputuloksena ensimmäinen maailmancupin piste, joten sitä sopii vähän tuulettaa ja huomioiden vielä sen, etten ole täysin terveenä, kommentoi Honkanen. 

Honkanen jäi +6.39 sekuntia kärkiajasta. 

Kilpailun voittoon suurpujottelun tuore maailmanmestari Slovakian Petra Vlhova, toiseksi Saksan Viktoria Rebensburg (+0.11) ja kolmanneksi Yhdysvaltain Mikaela Shiffrin (+0.60) 

Naisten maailmancup jatkuu Tšekeissä heti huomenna pujottelulla, jossa lähtöviiksellä Nella Korpio. Myös suurpujottelijat Samu Torsti ja Arttu Niemelä pääsevät vauhtiin Slovenian Kranjska Gorassa. 

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Riikka Honkanen

Tiedot