Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomen joukkue jäi kymmenenneksi Holmenkollenin joukkuekilpailussa

Suomen joukkue jäi kymmenenneksi Holmenkollenin joukkuekilpailussa

 

Mäkihypyn maailmancup jatkui tänään RAW Air Tournamentin ensimmäisen varsinaisen osakilpailun parissa. 
Suomea joukkuekilpailussa edustivat Eetu Nousiainen, Jarkko Määttä, Andreas Alamommo ja Antti Aalto. Suomen joukkue jäi kilpailussa kymmenenneksi. 

Nousiainen avasi kilpailun 114 metrin hypyllä, joka jäi suomalaisittain pisimmäksi. Määtän ja Aallon hypyt kantoivat 104 ja 106,5 metriä. Alamommon hyppy jäi 96,5 metriin.

- Erittäin vaikea ja heikko päivä. Vaisuja hyppyjä, ei oikein keulalla tapahtunut mitään tänään. Taso ei näytä riittävän tällä hetkellä, siellä on iso liuta paremmassa kunnossa olevia hyppääjiä. Ei auta kun tehdä töitä ja harjoitella, niin tullaan paremmiksi, kommentoi päävalmentaja Lauri Hakola.

Antti Aalto on mukana huomenna hypättävässä henkilökohtaisessa kilpailussa. 

- Antti sai karsintaan mukavan hypyn ja Antilla on huomenna mahdollisuus näyttää mihin pystyy. Täysillä eteenpäin, jatkaa Hakola.

Yhden kierroksen mittaiseksi jääneen joukkuekilpailun voitti Norja ennen Japania ja Itävaltaa.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleAntti Aalto

Tiedot

Andreas Alamommo

Tiedot

Jarkko Määttä

Tiedot

Eetu Nousiainen

Tiedot