Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mikaela Shiffrin pujotteli voittoon Tshekeissä – Norjan miehet kaksoisvoittoon suurpujotteluss

Mikaela Shiffrin pujotteli voittoon Tshekeissä – Norjan miehet kaksoisvoittoon suurpujotteluss

 

Naisten ja miesten maailmancupin viimeisimpiä osakilpailuja kilpailtiin tänään niin Slovenian Kransjka Gorassa kuin myös Tshekkien Spindleruv Mlynissä. 

Spindleruv Mlynissä Nella Korpio starttasi pujotteluun numerolta 42.  Korpio oli ensimmäisen kierroksen 39:s, +4.93 sekuntia kärkiajasta. 

- Yleisesti ottaen laskemiseni oli turhan suoraa uraan nähden. Isoin ongelma tuloksen kannalta oli kuitenkin se, että jäin startissa kyydistä ja selviytymistaistelu kesti noin kahdeksan porttia ennen kuin tuli noutaja. Tuollaisen alkulaskun jälkeen loppulaskun olisi pitänyt olla huomattavasti parempi, mutta en ollut tänään riittävän nopea paikkamaan omia virheitäni, kommentoi Korpio.

Pujottelun voittoon Yhdysvaltain Mikaela Shiffrin, toiseksi Sveitsin Wendy Holdener (+0.85) ja kolmanneksi Slovakian Petra Vlhova (+2.03) 

Kransjka Gorassa miesten maailmancup-viikonloppu alkoi suurpujottelulla, jossa nähtiin peräti kolme suomalaista: Samu Torsti (55), Arttu Niemelä (53) ja uransa toisen maailmancup-starttinsa tehnyt Marlon Sjoberg lähtönumerolla 71. 

Torsti sijoittui ensimmäisen kierroksen jälkeen sijalle 38:s (+2.91). Niemelän ja Sjobergin pujottelu päättyi ulosajoon.  

- Tämä oli osaltani kauden viimeinen maailmancup ja täytyy todeta, että terveys vei kovimman terän tänään ja se näkyi ja tuntui laskussa. Hieman karvas maku jäi koko MC-kaudesta suuhun, kommentoi Torsti. 

Podiumilla nähtiin tuplasti norjalaisväriä kun suurpujottelun voittoon laskivat Norjan Henrik Kristoffersen ja toiseksi joukkuetoveri Rasmus Windingstad (+1.65) Kolmannelle sijalle Sveitsin Marco Odermatt (+3.86). 

Maailmancup jatkuu miesten pujottelulla Kranjska Gorassa. Starttiviivalla Jens Henttinen.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleJens Henttinen

Tiedot

Nella Korpio

Tiedot

Samu Torsti

Tiedot