Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lotta Lepistö kaatui Belgiassa

Lotta Lepistö kaatui Belgiassa

 

Lotta Lepistön kausi jatkui Belgiassa 145 kilometrin mukulakivikilpailulla. Kilpailu ajettiin erittäin kovassa tuulessa ja tämä koitui Lepistön kohtaloksi. Hän ajoi irtioton mukana, kun Jolien D`Hoore kaatui tuulenpuuskan yllättäessä ja tuli Lepistön päälle. Lepistö ei loukkaantunut, mutta pyörä jäi jumiin belgialaisen pyörään. Lisäksi D´Hoore loukkaantui ja tämä järkytti Lepistöä.

-Kova tuulenpuuska heitti Jolienin kumoon enkä ehtinyt väistää. Näyti siltä, että hän loukkaantui pahasti ja minulta meni vähän pasmat sekaisin. Pyöräkin oli jumissa jossain pinnojen välissä. En sitten enää päässyt irtiottoon mukaan.

Kaikki meni kuitenkin loppujen lopuksi hyvin, sillä Lepistön Trek-Segafredolla oli  irtiotossa vielä kaksi kuskia ja voittoon ajoikin heidän tallistaan ranskalainen Audrey Cordon-Ragot. Hollannin Ellen van Dijk oli kuudes.

- Ei harmita nyt, koska Audrey ja Ellen hoisivat hommat. Tallin voitto on se pääasia.

Lepistö ajoi maaliin sijalla 24. Maaliin ajoi vain 35 lähes kahdensadan lähtiessä matkaan.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleLotta Lepistö

Tiedot