Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Italian Alpecimbrasta kolme mitalia Suomeen - 2 kultaa ja 1 hopea

Italian Alpecimbrasta kolme mitalia Suomeen - 2 kultaa ja 1 hopea

Suomen joukkue laski menestyksekkäästi lasten ja nuorten kansainvälisissä alppihiihtokilpailuissa Italian Alpecimbrassa 5-16.3.2019. 

Ensimmäisenä kilpailupäivänä Suomen joukkueen Rosa Pohjolainen (HYSS), Riia Pallari (SCST), Erik Saravuo (HSC) ja Teemu Laakso (HSC) tahditti joukkuekilpailua ja nosti sinivalkoiset värit korkeimmalle korokkeelle. Joukkuekilpailuvoiton siivittämä Erik Saravuo jatkoi mitaliputkea ja pujotteli hopealle M16-sarjassa. Mitalisaldoon saatiin vielä tänään yksi kultamitali lisää, kun Rene Linnatsalo (HSC) voitti M14-sarjan pujottelun viimeisenä kilpailupäivänä  

-  Sain pidettyä paineet hallinnassa ja keskityttyä laskemiseeni hyvin. Laskuni olivat tosi hyvät ja sijoituskin miellyttää. Tästä eteenpäin mennään kohti SM-kisoja ja siellä mennään vielä kovempaa. Haluan kiittää myös valmentajia ja vanhempia tuesta ja kannustuksesta, kommentoi Linnatsalo. 

Ski Sport Finlandin nuorten littovalmentaja Mikael Kurki on tyytyväinen nuorten alppilupausten tekemiseen. 

- Meillä oli vahva kisaviikko, kovaa harjoittelua unohtamatta. Pieni vatsatauti jylläsi joukkueessa, joten sen puolesta jouduttiin tekemään nopeita ratkaisuja viikon aikana. Naisten U16-sarjan suurpujottelussa kaikki tänään top12, joka on aikansa paras tulos. Nopeaa käännöstä nähtiin myös miesten U14-16 pujottelussa. Vielä on tekemistä, mutta tulemme harjoittelemaan entistä kovempaa ja menestymään jälleen ensi vuonna, kommentoi Kurki. 

Kokonaispisteissä Suomen joukkue sijoittui kolmanneksi.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle