Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mäkihypyn maailmancupit päätökseen - Aalto kokonaiscupin 25:s

Mäkihypyn maailmancupit päätökseen - Aalto kokonaiscupin 25:s

 

Antti Aalto nousi maailmancupissa kolmenkymmenen parhaan joukkoon. Viimeisessä kilpailussa Slovenian Planicassa Aalto hyppäsi sijalle 25. ja piti saman sijan maailmancupin kokonaistuloksissa. Naisissa Julia Kykkänen oli viimeisen kilpailun 28:s ja maailmancupin loppupisteissä 29:s.

Julia Kykkänen oli Chaikovskyn päätöskilpailussa 28:s 106 ja 109,5 metriä kantaneilla hypyillään. 

- Kausi hypätty ja pisteitä tuli kaikista viimeisistä kisoista, sillä tavalla on kausi hyvä päättää tähän. Nyt loppupuolella vaan meinas puhti loppua kesken, mietti Kykkänen loppukauden suorituksiaan.

Julia Kykkäsen valmentaja Kimmo Kykkänen summasi suojattinsa vaikeaa kautta.

- Haastava kausi kaiken kaikkiaan. Alkuvaikeuksien jälkeen kuitenkin sen verran pystyi sinnittelemään, että sai TOP30:een hilattua itsensä tähän loppukauteen. Siihen pitää jollain lailla olla tyytyväinen. Ensi kautta kohti ja yritetään lähteä miettimään asioita uusilta pohjilta, niin eiköhän se lähde kulkemaan, kokosi Kimmo Kykkänen. 

Miesten Continental Cup päättyi Venäjällä

Mäkihypyn Continental Cup hypättiin päätökseen myös tänään Venäjän Chaikovkyssa. Suomen joukkueesta mukana oli Frans Tähkävuori, joka päätti cupin 40. sijaan. 

Continental Cupissa pisteitä suomalaisista keräsivät Eetu Nousiainen 75 pistettä, Andreas Alamommo 68 pistettä, jotka hyppäsivät pääosin maailmancupissa sekä Arttu Pohjola 10 pistettä ja Juho Ojala yhden pisteen.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleAntti Aalto

Tiedot

Andreas Alamommo

Tiedot

Julia Kykkänen

Tiedot

Juho Ojala

Tiedot