Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Laak ja Ronkainen maaliskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Laak ja Ronkainen maaliskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Lentopallon Mestaruusliigan maaliskuun pelaajiksi on valittu finaaleihin selvinneiden LP Viestin hakkuri Kertu Laak ja Ettan yleispelaaja Antti Ronkainen. Molemmat pelaajat olivat isossa roolissa joukkueidensa selvitessä finaaleihin.

Laak teki seitsemässä ottelussa puolivälierissä ja välierissä 17,7 pistettä ottelua kohden tehotilaston näyttäessä +11,4. Virolaishakkurin hyökkäysprosentti oli mainio 48.

Ronkainen puolestaan nakutti kymmeneen peliin 19,8 pisteen ottelukohtaisen keskiarvon ja tehotilastoon +10,7. 45% hyökkäystehojen lisäksi Ronkainen oli iso pala myös Ettan vahvaa vastaanottopelaamista.

Naisten tähdistöön valittiin Laakin lisäksi vain yhden pudotuspelin hävinneestä LP Viestistä passari Viktoriia Tuchashvili, keskipelaaja Anna Czakan sekä yleispelaaja Lena Lymareva-Flink. Hämeenlinnan Lentopallokerhon Suvi Kokkonen puolestaan on tähdistön vakionainen, Kokkonen on ollut mukana kaikissa kauden kuudessa tähdistössä ainoana pelaajana. Toiseksi keskipelaajaksi valittiin Mia Swanegan ja liberoksi Kristen Moncks Pölkky Kuusamosta.

Miesten maaliskuun tähdistöön löysi tiensä Ettasta Ronkaisen lisäksi toinenkin yleispelaaja Eetu Pennanen sekä libero Anssi Hakala. Toisen finalistin VaLePa Sastamala Tampereen riveistä valittiin mukaan passari Mikko Esko ja keskipelaaja Tommi Siirilä. Loput paikat menivät Loimaalle: hakkuri Antti Ropposelle ja keskipelaaja Matti Oivaselle.

Naisten maaliskuun 2019 liigatähdistö
Passari: Viktoriia Tuchashvili, LP Viesti (14. valinta tähdistöön)
Hakkuri:  Kertu Laak, LP Viesti (6)
Yleispelaaja: Suvi Kokkonen, Hämeenlinnan Lentopallokerho (9)
Yleispelaaja: Lena Lymareva-Flink, LP Viesti (8)
Keskipelaaja: Anna Czakan, LP Viesti
Keskipelaaja:  Mia Swanegan, Pölkky Kuusamo
Libero: Kristen Moncks, Pölkky Kuusamo (2)

Miesten maaliskuun 2019 liigatähdistö
Passari: Mikko Esko, VaLePa Sastamala Tampere (14)
Hakkuri: Antti Ropponen, Hurrikaani-Loimaa (4)
Yleispelaaja: Antti Ronkainen, Etta (3)
Yleispelaaja: Eetu Pennanen, Etta (5)
Keskipelaaja: Matti Oivanen, Hurrikaani-Loimaa (14)
Keskipelaaja: Tommi Siirilä, VaLePa Sastamala Tampere (7)
Libero: Anssi Hakala, Etta (6)

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle