Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lepistö kolmannen etapin kolmas ja säilyttää kärkipaikan Healthy Ageing Tourilla

Lepistö kolmannen etapin kolmas ja säilyttää kärkipaikan Healthy Ageing Tourilla

 

Healthy Ageing Tourin 124km pituinen kolmas etappi ajettiin Hollannin Musselkanaalissa. Lotta Lepistö starttasi päivän etapille kokonaiskilpailun johtopaikalta. Etapin viimeisten 30km aikana tuli paljon iskuja, jotka kuluttivat myös Lepistöä joukkuekavereidensa, erityisesti Ellen van Dijkin, avusta huolimatta. Loppukirissä Lepistö oli etapin kolmas. Etappivoiton otti Kirsten Wild. 

"Vähän harmittaa loppu. Oli hyvä jalka ja kiriin tultaessa sellainen olo, että voitan tämän, mutta jäin jotenkin vähän pussiin ja olin sitten lopulta kolmas", Lepistö kertaa tuntojaan kisan jälkeen.

Healthy Ageing Tour jatkuu lauantaina kahdella etapilla, kun aamulla ajetaan todennäköisesti kisan kokonaistulokset hyvin pitkälle ratkaiseva, tasainen 15km aika-ajo ja iltapäivällä maantie. Kisa päättyy sunnuntaina ajettavaan maantie-etappiin. 

"Niin, huomenna on edessä vuoden ensimmäinen tempo.. Vähän ehkä jännittää, miten se kulkee, mutta kovasti parhaani yritän", Lepistö kommentoi odotuksiaan aika-ajon osalta.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleLotta Lepistö

Tiedot