Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jimi Salonen 3:s parikumpareissa Ruotsin Duvedissa

Jimi Salonen 3:s parikumpareissa Ruotsin Duvedissa

 

Jimi Salonen päätti kumparekauden podiumille Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa Ruotsin Duvedissa. Salonen taituroi parikumpareissa kolmanneksi. Mestaruus jaettiin ruotsalaisten kumpareveljesten kesken: kärkipaikalle Felix Elofsson ja toiseksi Oskar Elofsson. 

- Hyvä kisa, päästiin oikein kunnolla tykittään poikien kanssa viimeisessä kisassa. Vähän eilinen jäi harmittamaan. Kisakausi on nyt paketissa, mutta treenit jatkuvat niin pitkälle kuin lunta riittää ja sitten siirrytään vesihyppyrille, summaa Salonen tunnelmiaan Duvedista. 

Jussi Penttala 6:s, Topi Kanninen 10:s, Akseli Ahvenainen 14:s, Riku Voutilainen 18:s, Rasmus Karjalainen 20:s, Aleksi Kaisla 21:s, Jaakko Rantonen 25:s. 

Riikka Voutilainen sarjassaan viides. Pohjoismaiden mestariksi USA:n Zoe Dwinell, toiseksi Ruotsin Thea Wallberg, kolmanneksi Itävallan Melanie Meilinger.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleTopi Kanninen

Tiedot

Jussi Penttala

Tiedot

Jimi Salonen

Tiedot

Riikka Voutilainen

Tiedot

Riku Voutilainen

Tiedot