Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lehtinen ja Peltonen voittoihin Lattomeriajoissa

Lehtinen ja Peltonen voittoihin Lattomeriajoissa

 

Kotimaan maantiepyöräilykausi käynnistyi perinteisesti Lattomeriajoilla Porissa pääsiäismaanantaina. Tänä vuonna päästiin ajamaan keväisen lämpimässä, mutta tuulisessa säässä, joka suosi irtiottoja.

Sekä naisten että miesten pääsarjoissa voitot ratkesivatkin irtiottoihin. Naisten voittoon ajoi Stangan Eva Lehtinen, joka oli todella iloinen ajostaan. ”Olen treenannut hyvin ja pyörä kulkee. Kategoria 3:n miehet iskivät ja päätin yrittää mukaan ja ajoimmekin sitten vauhdilla muilta karkuun”, voittaja kertoo tyytyväisenä kisan jälkeen. Toiseksi ajoi myös Stangaa edustava Tiia Tulokas ja kolmanneksi Porin Tarmon Henni Känkänen.

Miesten voittoon ajoi TWD-Länkenin Ukko Peltonen, joka ajoi ensin yhdessä Anders Bäckmanin kanssa ja kaksi viimeistä kierrosta yksin karkuun muilta. Bäckman ajettiin kiinni ja pääjoukon kiriessä muista palkintopallisijoista oli GIF-Chebicin Matti Manninen vahvin ennen Peltosen seurakaveria Otto Mielikäistä. Puolustusvoimien urheilukoulussa varusmiespalvelusta suorittava Peltonen on tyytyväinen kevätkuntoonsa: ”Hyvin kulki! Armeija on nyt puolivälissä, mutta yllättävän hyvältä ajo tuntui ja joukkuekaverit auttoivat pääjoukossa blokkaamalla kiinniottoyrityksiä”.

Maantiekausi jatkuu tulevana viikonloppuna Turun klassikoilla, TS-kortteliajoilla ja Simo Klimseffskij’n muistoajoilla.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle