Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Yle Puheen Urheilukierros seuraa Superpesistä enemmän kuin vuosikausiin

Yle Puheen Urheilukierros seuraa Superpesistä enemmän kuin vuosikausiin

Yle Puheen Urheilukierros saapuu jälleen kesäiltojen iloksi. Superpesistä on ohjelmistossa enemmän kuin vuosikausiin ja luvassa on suoria lähetyksiä tapahtumien polttopisteestä. Yle Puhe kuuluu koko Suomessa ja netissä Yle Areenassa.

Kesän Urheilukierros-lähetyksissä seurataan vahvoja kotimaisia palloilusarjoja, Superpesistä ja jalkapallon Veikkausliigaa.

- Yle Puheen Urheilukierros on erinomainen lisä Ruudun laajalle Superpesis-tarjonnalle. Radiota kuuntelevat päivittäin miljoonat suomalaiset, joille tarjotaan laadukkaita lähetyksiä analyyseineen ja huippupesäpalloa suoraan toiminnan ytimestä, Pesäpalloliiton viestintä- ja markkinointijohtaja Jussi Pyysalo kiittelee.

Yle Puheen kausi käynnistyy Helsingistä, kun Sotkamon Jymy ja Hyvinkään Tahko iskevät yhteen kotimaan kauden avauksessa 7. toukokuuta. Suomen suosituimmat tähdistöottelut, pesäpallon Itä-Lännet, nousevat vahvasti esiin ohjelmistossa. Yle Puhe aloittaa jo perjantain etko-lähetyksellä 5. heinäkuuta.

Kauden huipentavat naisten ja miesten loppuottelusarjat syyskuussa.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle