Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pensaari, Manninen, Kangas ja Strelkov voittajat Turun klassikoissa

Pensaari, Manninen, Kangas ja Strelkov voittajat Turun klassikoissa

 

Varma kevään merkki, perinteikäs TS-kortteliajot, kilpailtiin Turussa Aurajoen rannalla lauantaina. Aiemmista vuosista poiketen kilpailu päästiin tänä vuonna käymään harvinaisen lämpimässä ja hienossa kevätsäässä.

Naisten kilpailun voittajaksi ajoi Team Velo Cyclingin Pia Pensaari ennen nuorta 18-sarjan Anniina Ahtosaloa (Korson Kaiku) ja IK-32:n Minna-Maria Kangasta. Miesten voiton nappasi viime vuoden tapaan GIF-Chebicin Matti Manninen. Himmeämmät palkintosijat menivät venäläiselle Team Velosportin Nikita Strelkoville ja Continental Focuksen Sasu Halmeelle. 

TS-kortteliajot oli myös Skoda maantiecupin ensimmäinen osakilpailu, joten Pensaarelle ja Manniselle puettiin päälle myös cupin johtajan vihreät paidat. 

Sunnuntaina kisakaravaani siirtyi Hirvensalon saareen, missä kilpailtiin Simo Klimsheffskij'n muistoajot. Kortteliajojen menestyjät olivat vahvoja myös sunnuntaina. Naisten voittoon ajoi Minna-Maria Kangas jättäen kirissä taakseen irtiottoryhmässä kanssaan olleet Pia Pensaaren ja IBD-cyclingin Hanna Jorosen. Miehissä edellispäivän kärkikaksikko oli jälleen vahvin, mutta voitto matkasi tällä kertaa Viipuriin Nikita Strelkovin matkassa ja Matti Mannisen oli tyydyttävä toiseen sijaan ennen Porvoon Akilleksen Joni Kanervaa. 

Sunnuntain kilpailu ei ollut Skoda cupin osakilpailu. Skoda cup jatkuu seuraavaksi kuukauden päästä Rosendahl GP:ssä Tampereella. 

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle