Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Espanja puolusti Suomen lentisnaiset kumoon

Espanja puolusti Suomen lentisnaiset kumoon

Suomen naisten lentopallomaajoukkue aloitti Euroopan Kultaisen liigan lauantaina Tampereella 1-3 (17-25, 20-25, 25-21, 21-25) -tappiolla Espanjalle.

- Meillä oli nihkeä iltapuhde - ainakin jos tulostaululle katsoo. Kokonaisuudessaan peli oli kuitenkin ihan hienoa naislentopalloa, päävalmentaja Tapio Kangasniemi summasi.

Espanjan hyökkäysvalikoimasta löytyi niin kovia pommeja kuin ovelia jujuja, mutta suurin ero oli puolustuspelissä.

- Vastustaja kaivoi kyllä kaiken mahdollisen peliin - välillä jopa kengällä tai päällä, päävalmentaja lohkaisi.

Ottelun kulku noudatti kolmatta erää lukuun ottamatta käytännössä samaa kaavaa. Suomi hallitsi erien alkuja, Espanja puolestaan niiden loppuja.

- Emme mieti erikseen erien tai loppuja, vaan pelaamme pallon kerrallaan. Tänään vaikeat vaiheet tulivat sitten erin loppupuolelle. Ennen peliä oikeastaan toivoin, että joutuisimme mahdollisimman ahtaalle ja niin jouduimmekin, Kangasniemi pohti.

Kentän ykköstykki oli vieraiden hakkuri Ana Escamilla (24/+17). Suomen joukkueesta eniten pisteitä teki hakkuri Piia Korhonen (14/+4). Vahvasti esiintyi myös keskipelaaja Anna Czakan (10/+7).

Joukkuetilastoissa Espanja oli Suomea parempi etenkin hyökkäystehoissa (33-42) ja torjunnoissa (9-14).

Suomen naisten urakka Kultaisessa liigassa jatkuu tulevana keskiviikkona vieraspelillä Valko-Venäjää vastaan.

- Aika ajoin oma peli toimi mukavasti, joten luottavaisin mielin lähdetään maanantaina reissuun.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle