Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lahti-Liukkonen ja Parkkinen hurjassa vireessä Tshekissä

Lahti-Liukkonen ja Parkkinen hurjassa vireessä Tshekissä

 

Taru Lahti-Liukkonen ja Anniina Parkkinen aloittivat väkevästi Tshekin Ostravassa pelattavan beach volleyn World Tourin neljän tähden turnauksen. 

Torstain avauspelissä suomalaiskaksikko nuiji sveitsiläiset hallitsevat EM-hopeamitalistit Nina Betschartin ja Tanja Hüberlin puhtaasti erin 2-0 (21-19, 21-14).

- Aamupeli Sveitsiä vastaan oli meiltä hyvää omaa tekemistä, Parkkinen tiivisti.

Lahti-Liukkonen ja Parkkinen kruunasivat hienon päivän kaatamalla vielä ukrainalaisduon Diana Lunina / Maryna Samoday 2-1 (14-21, 21-19, 15-10). Samalla varmistui myös alkulohkon ykkössija ja pääsy suoraan jatkopelien toiselle kierrokselle eli 16 parhaan joukkoon.

- Lohkovoitosta on huippufiilis. Perjantaina meillä on vapaapäivä, joten silloin valmistaudutaan lauantain jatkopeleihin, Parkkinen suunnitteli.

Riikka Lehtonen ja Niina Ahtiainen eivät selviytyneet Ostravan turnauksessa karsinnoista pääsarjaan.

Prihtin ja Vuorisen Silkkitie nousi pystyyn

Vilhelmiina Prihtin ja Aliisan Vuorisen pelit Kiinan Nantongissa järjestettävässä kahden tähden turnauksessa päättyivät karsintojen ensimmäiselle kierrokselle. FIVB:n rankingissa 171 sijaa korkeammalla olevat itävaltalaiskaksoset Nadine ja Teresa Strauss olivat niukasti parempia erin 1-2 (21-19, 15-21, 6-15).

- Olisi ollut mahdollisuus voittaa, mutta ei saatu rentoa peliä, eikä pystytty pelaamaan omalla tasolla. Opittiin kuitenkin taas paljon, joten ensi viikolla jo uusi mahdollisuus parantaa, Vuorinen sanoi.

Suomalaisjuniorit jatkavat Silkkitien kiertuetta Nanjingin kahden tähden turnauksella.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Taru Lahti

Tiedot