Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ivanov ja Karjarinta uusina miehinä Ukraina-peliin

Ivanov ja Karjarinta uusina miehinä Ukraina-peliin

Passari Fedor Ivanov ja keskipelaaja Mikko Karjarinta ovat uusina miehinä mukana lentopallon miesten maajoukkueessa, kun Suomi pelaa lauantaina Zaporizhzhiassa Kultaisen liigan ottelun Ukrainaa vastaan.

18-vuotias Ivanov tulee passariksi Akseli Lankisen tilalle. Ivanovilla on yhdeksän maaottelua jo tilillään. Ensimmäisen miesten maaottelunsa pelaava 209-senttinen Karjarinta puolestaan korvaa keskipelaajista Tommi Siirilän. Peukalonsa loukannut 212-senttinen hakkuri Aaro Nikula on myös joukkueesta poissa. Suomi on Ukrainassa siis 13 pelaajalla.

Kultaisen liigan alkulohkon pelit ovat nyt puolivälissä. Suomen saalis kolmesta ensimmäisestä ottelusta on kotitappio 1-3 Ukrainalle ja vierastappiot Valko-Venäjälle 0-3 ja Tshekille 1-3.

Ukraina-Suomi-ottelu alkaa lauantaina klo 19.00 Suomen aikaa. Ottelua voi seurata Ruudun kautta. Lähetys alkaa klo 18.50.

Suomen tulevat ottelut
8.6. 19.00 Ukraina - Suomi ZAPORIZHZHIA
12.6. 19.30 Suomi - Valko-Venäjä HÄMEENLINNA
15.6. 18.00 Suomi - Tshekki MIKKELI
21.-22.6. Final Four TALLINNA, VIRO

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle