Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pia Pensaari ja Joni Kanerva voittoihin Satakunnan ajoissa

Pia Pensaari ja Joni Kanerva voittoihin Satakunnan ajoissa

 

Škoda Cycling Cupin neljäs osakilpailu ajettiin Noormarkussa. Naiset ajoivat 37 kilometrin lenkin kaksi kertaa ja tiukan kirikamppailun voitti Team Velocyclingin Pia Pensaari ennen  15 vuotiasta superlupausta, Korson Kaiun Anniina Ahtosaloa.
Aivan nappiin ei Pensaaren loppu mennyt.
-Minna Uusivirta pääsi yllättämään viimeisessä kaarteessa koko porukan ja minulta loppui tila soralle tultaessa. Jouduin ajamaan reunaan, jossa oli löysää soraa ja takapyörä löi tyhjää. Sain kuitenkin pitoa lopulta ja pääsin kärkeen muutama kymmenen metriä ennen maalia.

Miesten 125 kilometrin lähdön nopein oli Porvoon Akilleksen Joni Kanerva. Kanervalle voitto maistui hyvältä ja hän on päässyt hyvään kuntoon pari vuotta sitten sattuneen kolarin jälkeen. Hän loukkaantui Bergenin MM kisoissa, jossa auto kiilasi hänet vakavin seurauksin.
-Kunto on hyvä nyt. Olen melko hyvin toipunut kolarista, mutta niska vaivaa vielä jonkin verran. Tänäänkin oli vähän ongelmia.
Loppukiriin ei Kanerva ihan parhaasta mahdollisesta paikasta päässyt.
Tuli soralle toisena ja jouduin aika aikaisin avaamaan. Yleensä takaa tullaan ohi, mutta sora oli sen verran hidas alusta, että se taisi tällä kertaa auttaa minut voittoon.

Škoda Cycling Cupin johdossa jatkaa tänään kolmanneksi ajanut Gif_Chebici Teamin Matti Manninen.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle