Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kuusi suomalaisjoukkuetta lentopallon Eurocupeihin

Kuusi suomalaisjoukkuetta lentopallon Eurocupeihin

Kuusi suomalaisjoukkuetta osallistuu kaudella 2019-2020 lentopallon Eurocupeihin. LP-Vampula on Europelien ensikertalainen ja seurasta tulee näin 45.s suomalaisjoukkue Eurocupien historiassa.

Eurocupien arvonnat suoritetaan reilun viikon kuluttua 26.6., jolloin arvotaan Mestarien liigan kolmen ensimmäisen ns. karsintakierroksen otteluparit sekä CEV ja Challenge Cupin kaaviot.

Mestarien liigaan saivat paikan kauden 2018-2019 Mestaruusliigan voittajat eli VaLePa Sastamala Tampere miehissä ja LP Viesti naisissa. Alustavasti kumpikin joukkue aloittaa pelinsä ns. karsintakierroksilta, mutta asia varmistuu lähipäivinä. LP Viesti on ensimmäisenä joukkueena varalla suoraan lohkovaiheeseen.

CEV Cupiin osallistuvat puolestaan naisten Mestaruusliigan hopeajoukkue Hämeenlinnan Lentopallokerho sekä miesten nelonen Savo Volley. Challenge Cupissa nähdään suomalaisittain tällä kertaa vain naisjoukkueita: liigakolmoinen Pölkky Kuusamo sekä kuudenneksi sijoittunut LP-Vampula.

Suomalaisten Eurocupin joukkueiden 2019-2020 aiemmat Euro-ottelut
(ottelumäärä, voitot-tappiot)

LP Viesti 59 (26-33)
Hämeenlinna 55 (18-37)
VaLePa 52 (31-21)
Pölkky  8 (2-6)
Savo Volley 5 (5-1)
LP-Vampula ei otteluita

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle