Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nurminen ja Siren dominoivat SM-kiertuetta - naisissa uudet voittajat

Nurminen ja Siren dominoivat SM-kiertuetta - naisissa uudet voittajat

Jyrki Nurminen ja Saneri Siren sekä Anna Rantala ja Ida Sinisalo pelasivat Jyväskylä Openin voittajiksi.

Miesten finaali oli Sastamalan SM -osakilpailun toisinto. Jyrki Nurminen ja Santeri Siren esittivät vahvoja otteita, eikä heille löydy tällä hetkellä Suomessa pysäyttäjää.

- Lähdemme huomenna Kiinaan World Tourin turnaukseen. Finaalin ensimmäisessä erässä Piippo ja Määttänen laittoivat meidät koville ja jouduimme pelaamaan erän lopun painetilanteessa, kertoi Santeri Siren tuntemuksiaan miesten finaalista.

Miehissä kolmannen tilan jakoivat Janne Marttila ja Pyry Topio sekä Jarmo ja Saku Viljamaa.

Naisten finaalissa saatiin uusi voittaja kesän SM-kiertueelle. Anna Rantala ja Iida Sinisalo pelasivat viidettä turnausta yhdessä.

- Meidän pelimme tuntuu paranevan ottelu ottelulta, kommentoi Anna Rantala finaalia.

Heitä vastassa oli myöskin Sastamalan finaalissa olleet Katja Metsäkoivu ja Tuuli Metsäkoivu. Naisten finaalissa nähtiin rajua taistelua etenkin ensimmäisessä erässä, joka päättyi 24-22 Rantalalle ja Sinisalolle, koko ottelu heille 2-0 (24-22, 21-11).

Jyväskylässä kolmannen sijan jakoivat Oona Ojala ja Emma Tenhunen sekä Teija Puolanne ja Kati Peltonen.

Tuomiojärven beach volley areenalla pelattiin myös mainiossa kesäsäässä ensimmäinen juniorien Nyström´s Beach Volley Camp -turnaus. Seuraava aikuisten SM-osakilpailu pelataan Vantaalla 19.- 21. heinäkuuta.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle