Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Roope Korhonen ja Emma Körkkö Superpesiksen kuukauden pelaajat

Roope Korhonen ja Emma Körkkö Superpesiksen kuukauden pelaajat

Miesten Superpesiksessä eniten lyötyjä juoksuja ottelua kohden iskenyt Sotkamon Jymyn Roope Korhonen on valittu sarjan kesäkuun pelaajaksi. Naisten puolella vastaavan kunnian saa jyväskyläläisen Kirittärien Emma Körkkö, joka iski pajatson tyhjäksi sunnuntain kärkiottelussa Lapualla. Molemmille valinta kuukauden pelaajaksi on uran kuudes.

Roope Korhonen pelaa jo 20. kauttaan Superpesiksessä ja Sotkamon Jymyssä. Meriittilistan päällimmäisinä ovat vuoden miespesäpalloilijan titteli 2011, kolme valintaa pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi, lyöjäkuninkuus 2017, kolme tehotilaston voittoa ja 11 Suomen mestaruutta. Seinäjoella sunnuntaina Korhonen pelaa uransa 11. kerran miesten Itä-Länsi-ottelussa.

Kuukauden pelaajaksi valittu Korhonen palkittiin kesäkuussa kolmesti joukkueensa parhaana. Kahdeksassa ottelussa tilastoihin merkittiin tehot 3+31 lyötyä, 5 tuotua ja 49 kärkilyöntiä.

Sotkamon Jymy voitti kesäkuun loppuun mennessä kaikki pelaamansa 14 ottelua. Seuraava haaste odottaa maanantaina, kun perjantain trilleri uusitaan ja Hiukassa vierailee hallitseva mestari Joensuun Maila.

Emma Körkkö jälleen huippuiskussa

Naisten Superpesiksen kuukauden pelaaja on ottelusta toiseen vahvan tasonsa niin sisällä kuin ulkona pitävä jyväskyläläisen Kirittärien Emma Körkkö. Vuoden naispesäpalloilija 2016 pelaa seitsemännen Itä-Länsi-ottelunsa Seinäjoella lauantaina ja yhteensä 10. arvo-ottelunsa (kolme Liitto-Lehdistö-ottelua). Ansioluettelossa on kolme kärkilyöntitilaston voittoa, kaksi Suomen mestaruutta sekä kolme kultaista räpylää pelaajien äänestämänä parhaana ulkopelaajana.

Kuluvalla kaudella Turku-Pesiksen kasvatti Körkkö on jatkanut loistavia otteitaan. Kahdeksasta kesäkuun ottelusta saldona on kolme ykköspalkintoa ja tehot 2+20 lyötyä, 11 tuotua sekä 50 kärkilyöntiä. Naisten Superpesiksen kärkilyöntitilaston ykkönen on ollut alkukaudesta tehokkain numerolla lyövä kotiuttaja.

Körkkö pelaa Kirittärissä kuudetta kauttaan ja on palkittu jokaisella kaudella kuukauden pelaajana.

Jani Ahonen ja Teea-Kaisa Vikiö Ykköspesiksen parhaat

Miesten Ykköspesiksessä kesäkuun pelaajaksi on valittu Haminan Palloilijoiden Jani Ahonen. Juvalaislähtöinen huippupesäpalloilija muistetaan myös Superpesiksestä ja Kouvolan Pallonlyöjien SM-hopeajoukkueesta kaudelta 2010. Kesäkuussa Ahonen ampaisi Ykköspesiksen etenijätilaston kärkeen. Kahdeksan ottelun tehot ovat 1+2 lyötyä, 26 tuotua sekä 50 kärkilyöntiä.

Helsinkiläinen Roihu on avannut kautensa vahvasti naisten Ykköspesiksessä. Joukkueen vahvoihin ratkaisijoihin lukeutuu jokeri-iskijä Teea-Kaisa Vikiö, joka johtaa sarjan lyöjätilastoa 51 lyödyllään. Kesäkuun saaliina on kolme ykkös- ja kaksi kakkospalkintoa kahdeksasta ottelusta sekä tehot 0+32 lyötyä, 3 tuotua ja 53 kärkilyöntiä. Pattijoen Urheilijoiden kasvatti on pelannut urallaan kuusi superpesisottelua raumalaisen Feran joukkueessa 2017.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle