Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Antti Aalto 41:s Wislan henkilökohtaisessa kilpailussa

Antti Aalto 41:s Wislan henkilökohtaisessa kilpailussa


Kesä-GP:n ensimmäinen kilpailuviikonloppu Wislassa päätettiin sunnuntaina henkilökohtaiseen kilpailuun. Suomalaisista mukana nähtiin Antti Aalto, joka oli kilpailun 41:s.
 
Aallon kilpailuhyppy kantoi 118,5 metriä. Toisen kierroksen paikoista käytiin kovaa taistelua ja Aallon paikka toisella kierroksella jäi 5,4 pisteen päähän. Urheilija ei itse ollut tyytyväinen viikonlopun suorituksiinsa.
 
- Viikonloppu oli vaikea, ei yhtään kunnon hyppyä, Aalto kommentoi lyhyesti kilpailun päätteeksi.
 
Mäkihypyn päävalmentaja Lauri Hakola avasi lauantaisen joukkuekilpailun jälkeen joukkueen harjoittelusuunnitelmia enemmän. Kesän alkupuolen suomalaishyppäjät ovat keskittyneet rakentamaan voimatasoja ylöspäin, seuraavaksi panostetaan räjähtävyyteen ja tekniikkaan.
 
- Harjoittelussa alkaa vaihe, jossa hypyn kehittäminen on helpompaa ja siihen aletaan panostamaan enemmän. Antin kohdalla hypyllinen suoritustaso on ollut viime aikoina kohtuullinen, totesi Hakola.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleAntti Aalto

Tiedot