Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomalaisparit jäivät karsintoihin Roomassa

Suomalaisparit jäivät karsintoihin Roomassa

Sekä Taru Lahti-Liukkosen ja Anniina Parkkisen että Riikka Lehtosen ja Niina Ahtiaisen pelit Roomassa järjestettävässä beach volleyn FIVB:n World Tourin kauden päätösturnauksessa jäivät yhteen päivään.

Keskiviikkona karsintojen ensimmäisellä kierroksella Lahti-Liukkonen ja Parkkinen kaatoivat italialaisparin Chiara They / Dalila Varrassi helposti 2-0 (21-16, 21-16), mutta ratkaisupelissä pääsystä 32 joukkueen pääsarjaan tshekkiläispari Michaela Kubickova / Michala Kvapilová oli suomalaisia lopulta niukasti 2-1 (21-19, 15-21, 16-14) parempi.

- Turnauksesta jäi hieman kaksijakoisen tunnelmat. Oli siistiä palata takaisin kentälle. Siellä oli aistittavissa hyviä vivahteita ja mikä tärkeintä, fiilis kentällä oli hyvä, Lahti-Liukkonen kertoi.

Ratkaisuottelu näytti kääntyvän toisessa erässä suomalaisille, mutta vastustaja nousi päätöserän 4-9 -tappioasemasta voittoon ja ansaitsi näin paikan pääsarjaan.

- Emme pystyneet pitämään hyvää virettä ja johtoasemaa loppuun saakka. Se tietenkin harmittaa, mutta tämä oli joka tapauksessa edellisistä turnauksista steppi eteenpäin.

Lahti-Liukkosen ja Parkkisen loppukauden ohjelmassa on vielä kahden viikon kuluttua Kiinassa pelattava 16 maan olympiakarsintaturnaus, jonka kaksi parasta saa paikan Tokioon.

Lehtosen ja Ahtiaisen kausi päätökseen

Riikka Lehtonen ja Niina Ahtiainen puolestaan hävisivät karsintojen ensimmäisellä kierroksella ranskalaiskaksikolle Alexandra Jupiter / Aline Chamereau täpärästi 1-2 (14-21, 21-17, 13-15).

- Ottelun alku oli meille vaikea, mutta toisen erän puolesta välistä alkaen saatiin oma sideout ja jatkopallohyökkääminen kulkemaan paremmin. Kolmannen erän alussa vastustaja syötti vahvasti - edes hyvä erän loppu ei riittänyt aivan voittoon saakka, Ahtiainen summasi.

Rooman kovatasoinen viiden tähden turnaus oli samalla päätös Lehtosen ja Ahtiaisen kaudelle.

- Nyt nautitaan Roomasta ja pidetään pieni breikki biitsistä, kaksikko suunnitteli.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleTaru Lahti

Tiedot

Riikka Lehtonen

Tiedot