Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sävehof vei Cocksilta pisteet Mestarien liigan avauksessa

Sävehof vei Cocksilta pisteet Mestarien liigan avauksessa

Yli 1200-päinen yleisö oli saapunut keskiviikkona juhlistamaan Cocks Areenan ensimmäistä virallista ottelua, kun Riihimäen Cocks avasi käsipallon VELUX ENF Champions Leaguen ruotsalaista IK Sävehofia vastaan. Mestarien liigan lohkovaiheen avauspisteet matkasivat vieraiden mukaan lukemin 30-25 (18-13).

Ottelun ja koko tämän kauden Mestarien liigan maalitilin avasi Cocksin Nico Rönnberg ja ensimmäinen kymmenminuuttinen edettiin tasatahtia. Cocksin ulosajojen myötä Sävehof pääsi parin maalin johtoon ja näissä numeroissa edettiin aina avausjakson viimeiselle kymmenminuuttiselle.

Taukoa kohden Cocks sortui kuitenkin teknisiin virheisiin, eivätkä vieraat jättäneet tilaisuuttaan käyttämättä, vaan repivät jo avausjaksolla kuusi maalia heittäneen William Bogojevicin johdolla eron viiteen maaliin.

Cocks tuli tauolta terävästi, mutta vieraat ottivat ohjat nopeasti taas haltuunsa ja ero oli jälleen viidessä maalissa. Cocks pysyi tuntumassa, mutta ei teknisten virheiden ja huonojen ratkaisujen myötä pystynyt eroa kaventamaan.

Viimeisellä kymmenminuuttisella ottelu ratkesi lopullisesti, kun Cocks ei tuntunut saavan palloa maaliin mistään ja Sävehof piti eron turvallisilla lukemilla. Aivan lopussa Cocks pääsi vielä hiukan kaunistelemaan lukemia.

Tappiossa ei ollut suuremmin selittelemistä.

- Valitettavasti uuden areenan ensimmäinen virallinen ottelu ei ollut voitokas. Taistelimme hyvin, mutta annoimme taas kerran liikaa etumatkaa vastustajalle jo aika aikaisessa vaiheessa, Cocksin päävalmentaja Gintaras Savukynas ruoti.

- Tiesimme vastustajan vahvuudet ja olennaiset seikat heidän pelistään, mutta emme onnistuneet heitä pysäyttämään. Voitto meni oikealle joukkueelle. Meidän pitää nyt analysoida tietyt seikat pelissämme ja parantaa tästä.

Samoilla linjoilla oli myös Nico Rönnberg.

- Sävehof ansaitsi voittonsa. Annoimme heille ehkä vähän helppoja maalejakin. He ovat hyvä joukkue ja saivat meidät väsymään, mikä johti virheisiin. Toisella jaksolla teknisiä virheitä tuli liikaa ja lisäksi vastustajan maalivahti pelasi erittäin hyvin, Rönnberg tiivisti.

Katso ottelun kuvagalleria

VELUX EHF Champions League:
Cocks - IK Sävehof 25-30 (13-18)

Cocksin maalintekijät.Yury Lukanchuk 6, Yury Semenov 6, Nico Rönnberg 4, Teemu tamminen 4, Davor Basaric 3, Nils Kreicbergs 2

2 min. ulosajot: Cocks 5x2min., Sävehof 5x2min.

Yleisöä: 1217

Cocksin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle