Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mikko Esko Mestaruusliigan tähdistön tuttuna tahdittajana

Mikko Esko Mestaruusliigan tähdistön tuttuna tahdittajana

Kolmen edellisen Mestaruusliigakauden tapaan VaLePa Sastamala Tampereen Mikko Esko valitiin myös kauden 2019-2020 liigatähdistön passariksi. Samalla Eskosta tuli kymmenes miespelaaja, joka on valittu liigatähdistöön vähintään neljä kertaa.

Tähdistö valinnan suorittivat perinteisesti Mestaruusliigan päävalmentajat.

Eskon lisäksi aiemmin tähdistöön valituista kunnian sai uusia vain Hurrikaani-Loimaan hakkuri Antti Ropponen, jolle valinta on kolmas perättäinen.

Tähdistön yleispelaajiksi valittiin pistetilaston nelonen, ässätilaston kakkonen ja torjuntatilaston kolmonen Hurrikaani-Loimaan Sakari Mäkinen sekä Kokkolan Tiikereiden koko liigan pistetilaston voittanut Jiri Hänninen.

Liberon paikan valloitti Akaa-Volleyn Voitto Köykkä ja keskipelaajiksi valittiin VaLePa Sastamala Tampereen David Pettersson sekä Raision Loimun Trent O´Dea.

Tähdistövalinnat suoritettiin 18:nnen kerran. Eniten valintoja on Normunds Veinbergsillä (kaksitoista), Olli Kunnarilla (seitsemän) ja Eduard Venskillä (kuusi).

Miesten Mestaruusliigan tähdistö kaudella 2019-2020

Passari: Mikko Esko, VaLePa Sastamala Tampere
Hakkuri: Antti Ropponen, Hurrikaani-Loimaa
Yleispelaajat: Sakari Mäkinen, Hurrikaani-Loimaa ja Jiri Hänninen Kokkolan Tiikerit
Keskipelaajat: David Pettersson, VaLePa Sastamala Tampere ja Trent O´Dea, Raision Loimu
Libero: Voitto Köykkä, Akaa-Volley

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle