Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Miika Tiihonen ja Juho Markkanen Ketterään

Miika Tiihonen ja Juho Markkanen Ketterään

Hyökkääjä Miika Tiihonen (22) siirtyy Ketterään Hermeksestä yksi vuotisella sopimuksella. Järvenpään Haukkojen kasvatti Tiihonen (188cm/88kg) on pelannut Mestistä 110 ottelua tehopistein 26+24.

Hiljattain 18 vuotta täyttänyt SaiPan maalivahti Juho Markkanen pelaa tulevan kauden lainalla Imatran Ketterässä. Odotettavissa kuitenkin on, että Markkanen pelaa myös SaiPan A-nuorissa.

SaiPalla ja Markkasella on kolme tulevaa kautta käsittävä sopimus. Markkanen esiintyi viime kaudella kahdessa voittoisassa Mestis-ottelussa Ketterän paidassa. Kyseisissä otteluissa Markkanen päästi ainoastaan yhden pelitilannemaalin ja pysäytti kiekkoja torjuntaprosentilla 96,3 %. Pääosin hän pelasi viime kaudella SaiPan A- ja B-nuorissa. Hän teki myös maajoukkuedebyyttinsä kuudessa U18-maaottelussa (torjuntaprosentti 92,7 %).

Alla päävalmentaja Maso Lehtosen kommentit pelaajista.

Tiihonen: Miika on kehittynyt joka vuosi Mestiksessä ja pelaa erinomaista jääkiekkoa. Isokokoinen hyökkääjä joka liikkuu kokoisekseen hyvin. Tuo kaivattua suoraviivaisuutta hyökkäykseemme. On maalin edessä kuin kotonaan ja omaa erinomaisen laukauksen.

Markkanen: Juho löi viime kaudella läpi Saipan A:ssa ja tuli rytinällä myös Mestikseen. Juho luo erinomaisen tandemin Lipiäisen kanssa ja haluamme olla tukena Juhon uralle. Uskon että Ketterä ja Juho hyötyvät kumpikin tästä sopimuksesta.

JOUKKUE 2020-2021

MAALIVAHDIT
Santeri Lipiäinen
Juho Markkanen

PUOLUSTAJAT
Saku Forsblom
Jami Hänninen (2021-2022)
Roope Reini
Henry Maarnela
Einari Luhanka (2021-2022)

HYÖKKÄÄJÄT
Niko Ahoniemi
Mikko Haaparanta
Roope Mäkitalo
Arttu Rämö
Jesse Hallikas
Jesse Viskari  
Jere-Matias Alanen
Miika Tiihonen

Lähde: kettera.net


Takaisin edelliselle sivulle