Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kaisa Nyman siirtyy OrPoon

Kaisa Nyman siirtyy OrPoon

OrPon mestaruusliigajoukkue saa merkittävän vahvistuksen, kun keskipelaaja Kaisa Nyman (os. Jokinen) 36-186, on tehnyt OrPon kanssa sopimuksen ensi kaudeksi.  Kassu on yksi tämän päivän karismaattisimmista tehopelaajista: 7 SM-kultaa, 3 hopeaa, 5 Cup-mestaruutta, 4 hopeaa, 429 liigapeliä, 73 maaottelua, 5 kertaa Liigan tähdistöpelaaja sekä 15 kertaa kuukauden tähdistössä, joista kaksi viimekaudella.  Ammattilaisena hän on pelannut Ranskassa Hainautin ja Istresin joukkueissa.

-Viime kaudella tein ”comebackin” liigatasolle ja tein kovasti töitä fysiikan kanssa, että pääsen hyvää kuntoon. Kauden jälkeen jäi vielä paljon intoa pelaamiseen. Halusin jatkaa kilpailemista kovalla tasolla.
Muutimme mieheni kanssa Jyväskylään kaksi vuotta sitten ja aloitin taloushallinnon assistentti työt. Pystyn tekemään osan töistäni etätyönä, joka mahdollistaa lentopallon pelaamisen. Tärkeä asia on myös se, että Orivesi on lähellä Jyväskylää.
Orpo on menestyksekäs seura, jolla on pitkät perinteet Mestaruusliigassa. Haluan olla omalta osaltani auttamassa joukkuetta menestymään. Tuon joukkueeseen kokemusta, voitontahtoa, asennetta ja johtajuutta.  Odotan innolla joukkueen tapaamista ja toivottavasti pääsemme pian yhdessä treenaamaan, totesi Kassu.

Kaisa Nyman on koulutukseltaan tradenomi ja työskentelee Jyväskylässä taloushallinnon assistenttina.  Työn voi suorittaa osittain etätyönä Orivedellä, mikä vähentää matkustamista.  OrPolla on nyt seitsemän julkaistua pelaajasopimusta eli yksi kentällinen on jo koossa.
Yksi jo oikeastaan legendaarinen asia, jota lentopalloyleisö haluaa nähdä, on se tehokas KASSUN SATANEN.  Hienoa, että se lähtee nyt OrPon kenttäpuoliskolta! 

Lähde: orpovolley.fi


Takaisin edelliselle sivulle