Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Italian maajoukkuehyökkääjä Riccardo Lacedelli ui Hokin katiskaan

Italian maajoukkuehyökkääjä Riccardo Lacedelli ui Hokin katiskaan

Kajaanin Hokin tuorein kiinnitys hyökkäykseen on italialainen Riccardo Lacedelli. Lisäksi uutena pelaajan mukaan liittyy Daniil Troshin. Molempien sopimukset ovat yksivuotisia. Hokilla on kasassa yhteensä 17 pelaajasopimusta kaudelle 2020–2021.

Italialainen Riccardo Lacedelli tulee Suomeen Cortinan joukkueesta. Päättyneellä kaudella joukkueen kapteenistoon kuulunut hyökkääjä teki Alps Hockey Leaguessa 34 ottelussa tehot 20+19 ja oli joukkueensa kolmanneksi paras pistemies.

– Hän on luisteluvoimainen ja taitava hyökkääjä. Hänen vahvuudet ovat hyökkäyspelaamisessa sekä maalinteossa, mutta myös joukkuepelaaminen ja voitonnälkä on isoja arvoja miehen pelaamisessa, Hokin päävalmentaja Niko Eronen toteaa.

– Meillä on yhteinen tuttu, joka kyseli meidän kiinnostuksesta pelaajaa kohtaan. Saimme Jukan (Niiranen) kanssa hyvää palautetta hänestä niin pelaajana kuin myös joukkuekaverina. Lisäksi Suomessa pelaaminen oli ollut hänen unelmansa jo vuosien ajan.

25-vuotias Lacedelli on pelannut urallaan myös Italian maajoukkueessa 22 ottelua tehoin 1+3.

– Muutaman vuoden ajan hän on tippunut viimeisten joukosta pois Italian MM-kisaryhmästä, joten on varmaa, että hän on iso vahvistus meidän porukkaan, Eronen uskoo.

Lacedelli pelaa Hokissa numerolla 18.

PUOLUSTUSPÄÄHÄN LISÄÄ JYKEVYYTTÄ

Uutena miehenä puolustuspäähän liittyy Ilveksen A-nuorissa päättyneellä kaudella pelannut Daniil Troshin. Joukkueen varakapteenina toiminut puolustaja teki 49 ottelussa tehot 4+13.

Troshin on pelannut urallaan myös yhden liigaottelun Ilveksessä.

– Daniil tuo meille lisää kokoa ja voimaa omaan päähän. Hänen vahvuudet on puolustuspelissä ja alivoimalla, eikä hän aristele käyttää kokoaan hyväksi kamppailuissa. Pisteitäkin syntyi mukavasti viime kaudella Ilveksen A-nuorissa.

Troshin pelaa Hokissa numerolla 5.

Lähde: hokki.fi


Takaisin edelliselle sivulle