Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tatu Kokkola palaa Iisalmeen

Tatu Kokkola palaa Iisalmeen

IPK saa mieluisan paluumuuttajan tulevalle kaudelle, kun kaudella 17-18 IPK paidassa loistanut keskushyökkääjä Tatu Kokkola palaa Iisalmeen. Kokkolan sopimus on vuoden mittainen. 

Syksyllä 23 vuotta täyttävä Suonenjoen SuKiKa:n kasvatti aloittaa neljännen täyden kautensa Mestiksessä. Mestis debyytti tapahtui Iisalmessa jo kaudella 16-17, mutta silloin tilille kertyi ainoastaan 6 ottelua. 150 Mestis-ottelun lisäksi tilille on kertynyt myös 6 Liiga-ottelua KalPa:n paidassa. 

Taitava keskushyökkääjä iski itsensä todellisesti läpi ensimmäisellä täydellä kaudellaan miesten peleissä nakuttamalla 48 otteluun 41 tehopistettä IPK:n paidassa, ollen iisalmelaisten paras pistemies Mestiksessä kaudella 17-18. 

- Tosi hyvät ja odottavaiset fiilikset. Pidemmän aikaa on kytenyt ajatus ”kotiin” paluusta, joten ei tarvinnut kauaa miettiä, kun Iisalmesta oltiin kiinnostuneita, kommentoi Kokkola. 
 
- Olemme enemmän kuin tyytyväisiä, että saadaan Tatu takaisin Iisalmeen. ”Tase” on loistava maalintekijä ja erittäin vahva aloitusympyrässä. Hän meille ja Karhukoplalle tuttu mies entuudestaan ja vahvistaa meidän keskikaistaamme merkittävästi, kommentoi IPK:n GM Jarmo Ylisipola. 
 
Kaksi edellistä kautta Kokkola on edustanut Joensuun Jokipoikia Mestiksessä. Hyvänä maalintekijänä tunnettu hyökkääjä oli molempina kausina Jokipoikien kantavia voimia ja rikkoi molempina kausina 30 pisteen rajan.
 
- Joensuusta jää paljon hyviä muistoja. Otin kahden vuoden aikana ”steppejä” eteenpäin urheilijana, niin henkisesti, kuin fyysisestikin, Kokkola jatkaa. 
 
- Joukkueessa on paljon tuttuja naamoja ja se vaikuttaa todella vahvalta ja iskukykyiseltä. IPK on muutenkin kehittynyt organisaationa kahden vuoden aikana huimasti. Kun pelasin viimeksi täällä, oli paljon uuden oppimista, mutta nyt IPK:sta on tullut Mestiksen parhaita organisaatioita, päättää Kokkola. 

Lähde: ipk.fi


Takaisin edelliselle sivulle