Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomalaiskolmikko Ropponen-Määttänen-Porkka Sveitsin liigaan

Suomalaiskolmikko Ropponen-Määttänen-Porkka Sveitsin liigaan

Sveitsin lentopalloliigassa pelaava Biogas Volley Näfels vahvisti tehneensä pelaajasopimukset kolmen suomalaispelaajan kanssa. Hakkuri Antti Ropponen, yleispelaaja Miro Määttänen ja keskipelaaja Henrik Porkka siirtyvät alkavalle kaudelle seuran riveihin.

Ropponen (24 v , 193 cm) ja Porkka (22 v, 202 cm) pelasivat päättyneellä kaudella Hurrikaani-Loimaan riveissä ja Määttänen (23 v, 192 cm) Savo Volleyssa.

Sveitsiläisjoukkueen päävalmentajan toimii puolalainen Oskar Kaczmarczyk, joka toimi 2018-2019 myös Suomen miesten maajoukkueessa Tuomas Sammelvuon apuvalmentajana sekä tilastomiehenä.

- Kuuden kotimaan liigakauden jälkeen haluisin uusia haasteita ja nähdä sekä oppia uusia asioita. Odotan kovaa kehitystä pelillisesti, mutta myös fyysisesti. Sveitsissä pelejä on Suomen liigaa vähemmän ja mahdollisuutta kehittymiselle fyysisesti on siis paremmin. Odotan kovasti uutta aikaa, Ropponen kommentoi.

Näfels oli Sveitsin liigan runkosarjassa kaudella 2019-2020 kuudes yhdeksän joukkueen joukossa. Puolivälierissä se hävisi Luzernille otteluvoitoin 1-3. Sijoista 5-8 ei ehditty pelaamaan kauden keskeytyessä.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle