Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

LP Viestin ensimmäiset pelaajasopimukset julki

LP Viestin ensimmäiset pelaajasopimukset julki

LP Viesti on tehnyt pelaajasopimuksia viime kaudella liiga- ja Akatemiajoukkueissa pelanneiden pelaajien kanssa. Liigajoukkueessa jatkosta on sovittu Anna Czakanin, Nea Haataisen, Netta Laaksosen sekä Viktoriia Tuchasvilin kanssa. Laaksosen sopimus on kaksivuotinen, muiden mallia yksi vuosi.

Akatemiajoukkueessa jatkavat Ada Vikstedt, Jenna Laaksonen, Johanna Passi ja Lida Markula, joiden kaikkien sopimuksen kesto on yksi vuosi.

Kova keskipelaajaosasto ja tuttuakin tutumpi passari

Liigajoukkueen keskipelaajaosastolla jatkavat Anna Czakan sekä viime kaudella huimia harppauksia ottanut Nea Haatainen. Kasassa on näin ollen hyvä suomalainen keskipelaajakaksikko, jolle on jo sovittu kilpailija ulkomailta.

-Anna on noussut viime vuosina maajoukkueryhmän vakiopelaajaksi. Tänä kesänä hän tulee näillä näkymin olemaan enemmän seurajoukkueen mukana, koska koronan vuoksi maajoukkuetoiminta on ainakin alkukesästä suppeampaa. Uskoisin, että Anna odottaa jo innolla pääsevänsä Kiikalan mäkiin*, kun viime kesänä jäi vähiin... miettii päävalmentaja Tomi Lemminkäinen.

-Samanlaista intoa täynnä lähden kuudenteen liigakauteeni, kuin lähdin ensimmäiseenkin LP Viestissä. Salossa mulla on hyvä olla ja koen, että pystyn kehittymään täällä edelleen, kertoo Anna.

-Nea kehittyi hienosti viime kaudella ja sitä kehitystä jatketaan tulevalla kaudella. Nousu isoon maajoukkueryhmään oli myös hieno palkinto Nealle kehittymisestä.  Kovalla työllä, johon Nea on varmasti valmis, saadaan vielä muutama steppi otettua eteenpäin ensi kauden aikana.

-Helppoa ja mukavaa jatkaa toinen kausi hyvin toimivassa seurassa ja ympäristössä. En malta odottaa, että päästään taas tositoimiin, toteaa Nea itse.

Passarina jatkaa salolaisyleisölle tuttu Viktoriia Tuchasvili, jonka Lemminkäinen arvostaa korkealle.

-Viki aloittaa jo seitsemännen kautensa LP Viestissä ja hän kuuluu edelleen liigan parhaimmistoon. Tärkeä kokenut pelaaja nuoreen joukkueeseen.  Vikin motivaatio on varmasti huipussaan, koska hän teki keväällä kovasti töitä päästäkseen pelikuntoon, mutta pelit loppuivat kesken.

-Odotan innolla tulevaa kautta ja uskon, että tulemme olemaan joukkue niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. LP Viesti on joukkue, jolla on hyvä organisaatio, valmennus ja fanit ja aina suuret tavoitteet. Tämä tuntuu perheeltä, kommentoi Viki jatkoaan Salossa.

Kaudella 2019-2020 Netta Laaksonen pelasi sekä yleispelaajana että liberona, mutta jatkossa hän tulee pelaamaan vain liberona.

-Netan kohdalla tehtiin pelipaikan muutos kesken viime kauden, kun pahimmillaan olivat molemmat liberot sivussa.  Nyt hänen kanssaan aloitetaan ensimmäistä kertaa harjoittelu vain liberon rooliin.  Viime kaudella mentiin lyhyessäkin ajassa hyvin eteenpäin ja uskon, että jatkossa Netalla on hyvä mahdollisuus nousta liigan kärkipelaajiin omalla pelipaikallaan sekä taistella myös paikka maajoukkueen lopulliseen kokoonpanoon.

-Fiilikset LP Viestissä jatkamisesta on tosi hyvät. Salossa kaikki on tuttua ja uskon, että täällä pystyn kehittymään liberon roolissa. Viime kausi loppui ikävästi kesken, joten nälkä tulevaan kauteen ja yhdessä harjoitteluun on jo kova. Ensi kaudelta odotan hyviä treenejä, kovia pelejä ja kehittymistä omalla pelipaikallani, kertoo Netta ajatuksistaan.

Joukkueen rakentaminen jatkuu vielä

Olemme kasanneet kahta joukkuetta kevään mittaan ja noin 25 pelaajan ryhmästä on 80% kasassa. Liigan osalta ulkomaalaispelaajien määrä tulee olemaan isompi kuin aiemmin suunniteltiin. Liigajoukkueeseen tarvitaan vielä toinen passari ja muutama yleispelaaja. Akatemiajoukkue on myös jo aika hyvin valmiina, mutta muutamia pelaajia tarvitaan sinnekin vielä.

Joukkue on harjoitellut toukokuun ajan omatoimisesti ja yhteisharjoittelu aloitetaan kesäkuun alussa.

LP Viestin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle