Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vesa Heinonen tuomaan kokemusta Biisoneihin

Vesa Heinonen tuomaan kokemusta Biisoneihin

Bisons on solminut kahden vuoden sopimuksen Vesa Heinosen, 29, kanssa. Monipuolinen 194 senttinen laituri on rutinoitunut Korisliiga- ja divarijyrä, joka tuo Bisonsiin kaivattua kokemusta ja voittamisen kulttuuria.

Heinonen on pelannut Korisliigaa yhteensä 251 ottelua, joista suurin osa sittemmin Lahti Basketballiksi reformoituneen Namika Lahden paidassa. Heinosen uran paras kausi liigassa on 2012-13, jolloin mies tehtaili n. 8 pisteen ja 3 levypallon keskiarvoin. Hänet palkittiinkin kauden jälkeen Korisliigan vuoden kehittyneimmän pelaajan palkinnolla.

”Biisoneista tuli alusta asti sellainen olo, että organisaatio on ammattimainen ja siellä on selkeä suunnitelma tulevaisuutta varten, johon minut haluttiin mukaan. Urheilulliset tekijät merkitsevät minulle tässä ammatissa paljon ja Biisoneilla on selkeät tavoitteet, sekä loistavan oloinen staffi, joten päätös syntyi helposti!” kertoo Heinonen syistään tulla juuri Loimaalle, vaikka ottajia olisi ollut muuallakin.

Viime kaudella Heinonen pelasi Uudenkaupungin Korihaissa. Heinosen tilastorivi oli muotoa 6p/2l/2s ottelua kohden. Kaudet 2016-2019 Heinosella menivät Saksan Regional- ja Pro B -sarjoissa. Ammattimaisuus ja kokemus ovatkin asioita, joita Bisons nimenomaan hakee Heinosessa. Hän tuo harjoituksiin Matt Gibsonin ohella vaatimustason, joka auttaa koko joukkuetta, erityisesti omia nuoria kasvatteja, kehittymään pelaajina eteenpäin.

Lähde: bisons.fi


Takaisin edelliselle sivulle