Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Finlandia -maastopyöräily siirtyy syyskuulle

Finlandia -maastopyöräily siirtyy syyskuulle

Suomen vanhin maastopyöräilytapahtuma, 30. kerran ajettava Finlandia MTB siirtyy elokuulta syyskuulle. Alun perin 23.8. ajettavaksi suunniteltu tapahtuma on nyt syyskuun 13. päivä.

Korona -poikkeustilanne aiheutti Suomen ja muunkin maailman kilpailukalentereiden uudelleen rakentamisen. Suomessa elokuulle siirtyi niin maantiepyöräilyn kuin maastopyöräilyn mestaruuskilpailuja ja muutenkin elokuun kilpailukalenteri tuli tupaten täyteen. Siksi Finlandia MTB siirrettiin suosiolla syksymmälle.

Myöhäisemmän ajankohdan vuoksi Finlandian järjestäjät, TWD-Länken ja CC Tailwind päättivät lyhentää Salpausselän maastoissa ajettavia matkoja. Tiirismaan osuus jää nyt pois ja Pitkä-Finlandian matka on 50 kilometriä ja Puoli-Finlandian matka 25 kilometriä. Kilpailukeskuksen Messilän kartanon ympäristössä ajettavan lasten Hobby-Finlandian matka on noin kymmenen kilometriä.

Tänä vuonna on jouduttu perumaan useita maastopyöräilytapahtumia. Finlandian järjestäjät odottavat myös tästä johtuen osanottajamäärän nousevan edellisvuodesta.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle