Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Joonas Larinmaa KeuPa HT:n paitaan

Joonas Larinmaa KeuPa HT:n paitaan

KeuPa HT saa joukkueeseensa erittäin kovan luokan vahvistuksen, kun hyökkääjä Joonas Larinmaa saapuu Keuruulle 1-vuotisella sopimuksella. Viimeiset kuusi kautta Joensuun Kiekko-Pojissa pelannut Larinmaa, 27, on kuulunut jo pitkään Mestiksen kärkihyökkääjiin ja hyökkääjän odotetaankin olevan yksi ensi kauden joukkueen johtavista pelaajista.

Päävalmentaja Westerlund kommentoi tuoretta kiinnitystä:

”Larinmaa on kuulunut jo muutaman vuoden ajan ihan tämän sarjan eliittiin. Joonas on taitava ja todella luisteluvoimainen pelaaja. Lisäksi hän on viimeisin päälle huippu-urheilija, joka tuo paljon kokemusta sekä johtajuutta myös pukukoppiin.”

 Myös Larinmaa itse odottaa innolla uutta haastetta kuuden Joensuussa vietetyn vuoden jälkeen:

” Todella odottavaisin mielin lähden uuteen haasteeseen. KeuPa HT tarjosi parasta sopimusta kokonaisuuden kannalta. Itselläni on kovat odotukset ensi kaudesta. Tavoite on menestyä ja voittaa joukkueena sekä pelata sellainen kausi henkilökohtaisesti, mikä mahdollistaisi seuraavan stepin urallani.”

Mestis julkaisi tänään myös tulevan kauden otteluohjelman. KeuPa HT aloittaa kautensa kotiottelulla torstaina 24.9 SaPKoa vastaan.

KeuPa HT:lla on nyt ensi kaudeksi sopimukset tehtynä maalivahdin, kolmen puolustajan ja yhdeksän hyökkääjään kanssa.

Lähde: keupaht.fi


Takaisin edelliselle sivulle