Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Erik Ahopelto Hermekseen

Erik Ahopelto Hermekseen

Hyökkääjä Erik Ahopelto, 24, vahvistaa tulevalla kaudella Hermeksen joukkuetta. Ahopelto on pelipaikaltaan keskushyökkääjä.

Kaksi edellistä kautta ovat kuluneet Ilveksen ja KOOVEE:n organisaatioissa. Kaudella 2018-2019 Ahopelto aloitti KOOVEE:n joukkueessa, mutta nostettiin lopulta Ilveksen liigaryhmään loppukaudeksi, jossa keskushyökkääjä pelasi runkosarjan lopun 11 ottelua sekä pudotuspelit. Kaudeksi 2019-2020 Ilves ja Ahopelto tekivät 1+1 mallisen liigasopimuksen, mutta tällä kertaa Ilves ei optiota käyttänyt ja Ahopelto siirtyy Mestikseen ja Hermekseen.

Yhteensä keskushyökkääjä on pelannut liigassa 17 ottelua tehoin 2+1 ja Mestiksessä 113 ottelua tehoin 17+33.

Erik Ahopelto hakee Kokkolasta ja Hermeksestä isoa roolia ja menestystä joukkueena:

"Tälle kaudelle on tärkeätä että löysin sellaisen paikan missä on mahdollisuus isoon rooliin. Lisäksi halusin hyvät puitteet kehittyä pelaajana ja Hermes on hyvä paikka siihen"

"Oma tavoite on auttaa joukkuetta voittamaan. On hienoa päästä pelaamaan Kokkolaan ja toivottavasti fanit löytävät hallille ja pitävät yllä tunnelmaa peleissä"

Päävalmentaja Jere Härkälä on tyyytyväinen hankintaan, sekä tilanteeseen missä joukkueen rakennus menee:

"Erik tuo nuorehkoon joukkueseen johtajuutta oman pelaamisen, kokemuksen, ja esimerkin kautta. Hänellä on hyvä määrä Mestis- ja liigapelejä alla. Monipuolinen hyökkääjä, joka pystyy pelaamaan keskellä ja laidassa. Uskon että saamme hänestä ison pelaajan joukkueelle ja että hän pystyy tekemään tulosta."

"Joukkue rakentuu aikataulussa, huomioiden nykyinen tilanne. Pienentyneen pelaajabudejetin raameissa olemme saaneet sellaisia pelaajia joita olemme halunneet. Joukkueessa on urheilijoita ja sopivasti kokemusta Mestiksestä sekä alueen ja ihan omiakin kasvatteja. Haemme edelleen joukkueeseen kärkiosaamista, se on selvä asia. Lisäksi tarvitsemme syvyyttä ja tiettyä kilpailua pelipaikoista joukkueen sisällä."

Lähde: kokkolanhermes.fi


Takaisin edelliselle sivulle