Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Viljamaat hyvillä fiiliksillä Kouvolaan - beach volleyn SM-kiertue jatkuu Kouvolassa

Viljamaat hyvillä fiiliksillä Kouvolaan - beach volleyn SM-kiertue jatkuu Kouvolassa

Beach volleyn SM-kiertueen jatkuminen viikonloppuna Kouvolan Käyrälammella on taas hieno mahdollisuus haastajilla iskeä maan kärkiparien kimppuun. Avausturnauksessa miesten finaalissa mukana olleet Saku ja Jarmo Viljamaa saivat hyvän lisäbuustin Sastamalan osakilpailusta.

Käyrälammella pelataan Kouvolan Lentopalloilija -57:n ja Suomen Lentopalloliiton järjestämänä kauden toinen beach volleyn SM-osakilpailu perjantaista sunnuntaihin. Perjantaina taistellaan viimeisistä paikoista 16 parin pääsarjoihin, jotka väännetään lauantaina sekä sunnuntaina.

Sastamalasta turnausvoittoa ovat puolustamassa Niina Ahtiainen / Riikka Lehtonen ja Jyrki Nurminen / Santeri Siren. Muutenkin paikalla on maan lajieliitti. Valitettavasti viime kauden miesten SM-finalistit Marko ja Miro Määttänen joutuivat perumaan osanottonsa alkuviikosta.

Viljamaa hyvillä fiiliksillä avausturnauksen jälkeen

Kesän avausosakilpailussa finaaliin asti ilman erätappioita selviytyneet serkukset Saku ja Jarmo Viljamaa saivat turnauksesta mukavan lisäbuustin jatkoon.

- Jäi kyllä kaikkiaan hyvät fiilikset. Loppua kohden vireystila ehkä laski liikaa, mutta niinhän se on kaikilla. Mukava oli huomata, että pystyimme kohtalaisen tasaisen hyvällä tasolla pelaamaan ja itseluottamuskin oli heti kohdillaan, Saku Viljamaa muistelee avausturnausta.

Miten sitten lähes voitottomien Jyrki Nurmisen ja Santeri Sirenin ”päänahat” olisi otettavissa?

- Jyrkiä ja Santeria vastaan pitää kyllä melkein toisen loukkaantua pärjätäksemme. No vakavasti, alkuerät pitäisi pystyä haastamaan ja pidettyä painetta. Sillä heille voisi vähän pärjätä, Saku virnistää.

- Pitää luottaa omaan touhuun ja yrittää säilyttää keskittyminen joka pallossa, Saku listaa Kouvolan viikonlopunkin perusajatukseksi parin osalta.

Perjantaina karsinnassa jo mielenkiintoisia pareja

Miesten karsinnassa nähdään perjantaina mukana mm. Sastamalan avausosakilpailussa viidenneksi sijoittuneet Vili Topio / Verneri Vetriö, aiemmilta meriiteiltään vahva kaksikko Ville Heiskanen / Tuomo Ikonen ja Petri Parviainen / Marko Peltonen.

Naisten karsinnoissa pelataan vain yksi ottelu pääsystä pääsarjaan, jossa kohtaavat Tiia Heikkinen / Tiina Mustonen - Assi Vainikka / Venla Väärälä.

Turnauksen ennakkosuosikkien ensimmäiset peliajat ovat myöskin lauantaille tiedossa. Naisissa Niina Ahtiainen / Riikka Lehtonen kohtaavat kello 12 joko karsintapelin voittajan tai villin kortin parin ja Anniina Parkkinen / Taru Lahti-Liukkonen pelaavat kello 11 joko karsintapelin voittajaa tai villin kortin paria vastaan. Miehissä Jyrki Nurminen / Santeri Siren kohtaavat karsinnasta tulevat vastustajansa kello 9 ja kakkoseksi sijoitetut Teppo Pulkkinen / Jaakko Keskitalo myös karsinnoista tulevan vastustajansa kello 10.

Turnaus pelataan pääsarjojen osalta ns. kahden tappion kaaviolla eli parit putoavat peleistä kahdella häviöllä.

Kouvolassa pelataan myös lauantaina avoimen kiertueen osakilpailu, jossa mukana on täydet 16 paria miehissä sekä naisissa.

Avoimella kiertueella pelataan lauantaina myös miesten osalta Kalajoella ja sunnuntaina naisten osalta.

Turnausaikataulu
Perjantai 3.7.

18.00 Miesten ja naistenkarsintaottelut
20.00 Pelit päättyvät

Lauantai 4.7
9.00 Miesten pääsarja käynnistyy
11.00 Naisten pääsarja käynnistyy
21.00 Pelit päättyvät

Sunnuntai 5.7.
9.00 Miesten puolivälierät
10.00 Naisten puolivälierät
11.00 Miesten välierät
13.00 Naisten välierät
15.00 Miesten finaali
16.00 Naisten finaali
17.00 Pelit päättyvät

Perjantain miesten karsintojen otteluparit klo 18 ja 19
Marko Ruohonen / Joonas Aarnio - Kimmo Kekäläinen / Jani Miinalainen
Tuomo Ikonen / Ville Heiskanen - Miika Manninen / Vili Manninen
Joona Manninen / Veli Manninen - Samuel Vainio / Samu Pulkkinen
Petri Parviainen / Marko Peltonen - Joni Snellman / Markus Liukkonen
Vili Topio / Verneri Vetriö - Juho Lämsä / Matti Lämsä
Oskari Vuorinen / Lasse Koivuniemi - Henri Tikkanen / Ville-Veikko Savolainen

Perjantain naisten karsintojen ottelupari klo 19
Tiia Heikkinen / Tiina Mustonen - Assi Vainikka / Venla Väärälä

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle