Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Liigassa debytoinut Niklas Virtanen Pelicansista Peliittoihin

Liigassa debytoinut Niklas Virtanen Pelicansista Peliittoihin

Heinolan Peliitat on solminut yksivuotisen pelaajasopimuksen Niklas Virtasen kanssa. 20-vuotias Laitilan Jyskeen kasvatti siirtyi viime kaudeksi Rauman Lukon junioreista Päijät-Hämeeseen, Pelicansin A-nuoriin. Kausi tuotti työteliäälle ja vahvasti kahteen suuntaan pelaavalle laiturille tehot 11+8=19, 38 Nuorten Liigan ottelussa. Pelicansin edustusjoukkueen haasteellinen kausi avasi Virtaselle neljän ottelun mittaisen näytön paikan myös Liigassa. Liiga-uran avausmaali syntyi koko kauden viimeiseksi jääneellä kierroksella kotiottelussa SaiPaa vastaan.

- Virru on esimerkillinen urheilija niin arjessa, harjoituksissa kuin peleissäkin. Tiedämme saavamme kaverin, joka laittaa joka päivä kaiken likoon, jotta joukkue voittaa. Fiksun kahden suunnan pelaamisen, erinomaisen asenteen ja työmäärän lisäksi hän on junioreissa osoittanut pystyvänsä tarvittaessa myös maalintekoon. Hän jätti heittäytymisellään ja periksiantamattomalla työnteollaan positiivisen jäljen myös viime kevään neljässä Liiga-ottelussaan, kertoo Peliittojen päävalmentaja Vesa Petäjä.

- Tulen Heinolaan innostunein fiiliksin ja isoin odotuksin. Tavoitteena on pelata ehjä ja eteenpäin vievä kausi kokonaisuudessaan, Virtanen maalailee.

- Hienoa aloittaa ensimmäinen kausi miesten sarjoissa ja Heinolassa. Koen tämän olevan minulle hyvä ja rauhallinen paikka aloittaa miesten pelit.

Peliitoilla on nyt kasassa viisi pelaajasopimusta, kaikki hyökkääjiä.

Lähde: peliitat.fi


Takaisin edelliselle sivulle