Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nico Vuorijärvi Unkarin liigasta Peliittoihin

Nico Vuorijärvi Unkarin liigasta Peliittoihin

Heinolan Peliitat on solminut yksivuotisen pelaajasopimuksen puolustaja Nico Vuorijärven kanssa. Jokeri-kasvatti Vuorijärvi, 28, on heinolalaisyleisölle tuttu jo kaudelta 2016-2017, jolloin hän edusti Peliittoja kuuden ottelun ajan. Peliittojen lisäksi hänellä on Mestis-pelejä myös RoKi:n ja TuTo:n väreissä. Uran yhteensä 48 Mestis-ottelussa on syntynyt tehot 4+11=15.

Viimeisimmät kaksi kautta Vuorijärvi on tahkonnut Unkarin pääsarjassa, Erste Ligassa. Viime kauden 44 runkosarjaottelua Dunaújvárosi Acébikák-joukkueen riveissä tuottivat tehot 4+17=21.

- Nico tuo joukkueeseemme useamman vuoden ammattilaiskokemuksen ja sen myötä tulevaa suoritusvarmuutta. Hän on tärkeä palanen nuoreen puolustukseemme, Peliittojen päävalmentaja Vesa Petäjä toteaa tyytyväisenä.

- Tuon joukkueeseen varmaa peruspelaamista ja periksiantamatonta taistelua joka ilta, Vuorijärvi kuvailee.

- Heinola on mukava kaupunki ja ollut aina haastava paikka pelata vierasjoukkueelle. Todella hyvin fiiliksin ja innoissani tulen pelaamaan heinolalaisen kiekkoyleisön eteen. Toivottavasti saadaan hyvä buugi päälle kotikaukalossa tulevalla kaudella!

Lähde: peliitat.fi


Takaisin edelliselle sivulle