Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Peliitat kiinnitti kaksi pelaajaa

Peliitat kiinnitti kaksi pelaajaa

HYÖKKÄYSPELITAITURI OLIVER KINNUNEN LUKON NUORISTA PELIITTOIHIN

Heinolan Peliitat on solminut yksivuotisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Oliver Kinnusen kanssa. 21-vuotias Kinnunen kuuluu Espoo Bluesin poikkeuksellisen lahjakkaaseen 99-syntyneiden ikäluokkaan. Todella tehokkaiden ja menestyksekkäiden Blues-vuosien jälkeen Kinnunen siirtyi kahdeksi viimeiseksi juniorivuodekseen Rauman Lukkoon. Kaiken kaikkiaan hän on pelannut peräti edelliset viisi kautta Nuorten Liigaa tehden 193 ottelussa kunnioitettavat 138 tehopistettä (37+101).

- Oliver on hyökkäyssuuntaan poikkeuksellisen taitava nuori pelaaja, joka tarjoaa yleisölle viihdettä illasta toiseen. Hänen tehopistemääriensä puolesta läpimurto miesten peleihin olisi saattanut olla mahdollinen jo aiemminkin, mutta erittäin hieno homma meille, että se tapahtuu nyt Heinolassa, kommentoi Peliittojen päävalmentaja Vesa Petäjä.

- Hienoa päästä A:n vuosien jälkeen Mestikseen ja Heinolaan. Oma tavoitteeni on kehittyä edelleen pelaajana ja auttaa jengiä omilla vahvuuksillani – eli taitokiekolla, innolla ensimmäisiä Mestis-pelejään odottava Kinnunen kertoo.

Peliitat on nyt julkaissut 14 pelaajasopimusta alkavalle kaudelle – 5 puolustajaa ja 9 hyökkääjää. Sopimusjulkaisut jatkuvat tulevana lauantaina, jolloin julkaistaan taas joukko try out-sopimuksen kautta Peliitoista pelipaikkaa hakevia pelureita.

JONI KUOPPALA PELIITTOJEN TAKALINJOILLE

Heinolan Peliitat on solminut yksivuotisen pelaajasopimuksen puolustaja Joni Kuoppalan kanssa. 21-vuotias Kuoppala on Vaasan Sportin kasvatti. Tie Vaasasta Heinolaan vei Tapparan A-nuorten ja Kajaanin Hokin Mestis-joukkueen kautta. Hyvin liikkuva ja vahvasti puolustava Kuoppala iski Mestis-debyyttikaudellaan Hokissa 42 otteluun tehopisteet 2+4=6.

- Joni on kehittyvä nuori puolustaja, joka on varsinkin puolustuspelaamisessa osoittanut jo viime kaudella A-juniori-ikäisenä olevansa hyvää Mestis-tasoa. Olen todella mielissäni, että hän halusi tulla Heinolaan kehittämään pelaamistaan entisestään, Peliittojen päävalmentaja Vesa Petäjä toteaa tyytyväisenä.

- Tulen erittäin hyvällä fiiliksellä Heinolaan. Olen saanut todella hyvän kuvan organisaatiosta ja olen iloinen, että pääsen olemaan osa sitä, kotiseudullaan Vaasassa kesää viettävä Kuoppala toteaa.

- Uskon, että minulla on vahvan liikkeeni ja puolustuspelaamiseni kautta paljon annettavaa joukkueelle. Viime kausi oli opettavainen ja tähtään siihen, että nuo opit konkretisoituisivat tulevan kauden peleissä myös tehokkaamman hyökkäyspelin muodossa.

Peliittojen sopimustilanne (22.7.):
Maalivahdit:

-

Puolustajat (5):
Kuoppala Joni
Nurmi Eero (try out)
Tuisku Konsta (try out)
Vuoksiala Vertti (try out)
Vuorijärvi Nico

Hyökkääjät (9):
Haveri Petteri
Kinnunen Oliver
Lahtinen Markus
Lankinen Joona
Lemetyinen Oskari
Liljamo Lassi
Pakkanen Mikael (try out)
Venäläinen Santeri (try out)
Virtanen Niklas

Lähde: peliitat.fi


Takaisin edelliselle sivulle