Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Akseli Syrjälä palaa Sieviin - Isosalo maalivahtivalmentajaksi

Akseli Syrjälä palaa Sieviin - Isosalo maalivahtivalmentajaksi

Someron Voimaa viime kaudella edustanut 23-vuotias maalivahti Akseli Syrjälä palaa kasvattajaseuraansa Sieviin. Suomen mestaruuden Sievissä kaudella 2016-2017 voittanut maalivahti siirtyi mestaruuskevään päätteeksi Syrjälä siirtyi Oulun Tervareihin. Tervareista tie vei opiskelujen myötä Tampereelle, jossa edusti Ilves Futsalia sekä viime kaudella Somerolla SoVoa.

Syrjälän sopimus kattaa Futsal-Liigakauden 2020-2021.

Akseli Syrjälä, millä mielin takaisin Sievi paitaan?
- Todella hyvillä mielin! On mahtavaa tehdä paluu kolmen kauden jälkeen seuraan, jossa sain ensimmäiset futsal-oppini ja peliminuutit Futsal-Liigassa. Nämä kolme kautta muualla ovat kerryttäneet minulle paljon kokemusta ja kovia futsalpelejä, joten koen olevani valmis palaamaan täksi kaudeksi takaisin Pohjois-Pohjanmaalle.

Mitkä ovat tavoitteesi tulevalla Futsal-Liigakaudella?

- Tavoitteeni tulevalle Futsal-Liigakaudelle on piiskata itseni ja virkaveli Sopuli (Miika Toivola) sellaiseen kuntoon, että joukkueella on kaikki mahdollisuudet edetä pitkälle. Tarkoituksena ei siis ole vähempää, kuin pelata elämäni paras kausi Futsal-Liigassa.

Miksi ensi kaudella kannattajien kannattaa suunnata kohti Sievin monitoimihallia?

- Toivon, että Sievin monarilla nähdään taas tulevalla kaudella runsaasti kannattajia. Ilveksen ja SoVon paidassa Sievissä pelanneena voin kertoa, että Sievistä ei ole ollut koskaan helppoa ottaa pisteitä. Yksi syy tähän on ollut Sievin kannattajat, joten toivon, että tämä asia ei muutu tulevalla kaudella.

Sievi FS on täydentänyt myös valmennusosastoaan. Maalivahtivalmentajaksi on nimetty Sieviä viime kaudella edustanut Miikka Isosalo. Isosalon valmentajasopimus kattaa Syrjälän tavoin tulevan Futsal-Liigakauden 2020-2021.

Sievi FS pelaajasopimukset 27.7.2020
Maalivahdit:

Akseli Syrjälä (2021)
Miika Toivola (2021)

Kenttäpelaajat:
Radik Akhmetkhanov (2021)
Juho Alasuutari (2022+2)
Vilho Hanni (2021)
Henri Heikkilä (2021)
Jesse Heinonen (2021)
Atte Häivälä (2021)
Jarmo Junno (2021)
Jesper Ojala (2021)
Ossi Tyni (2021)

Taustahenkilöt:
Päävalmentaja Igor Bochkov
Valmentaja Radik Akhmetkhanov
Valmentaja Juho Alasuutari
Fysiikkavalmentaja Jukka-Pekka Ojala
Maalivahtivalmentaja Miikka Isosalo

Lähde: sievifs.fi


Takaisin edelliselle sivulle