Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Viron naisten vuoro olla niukasti parempia

Viron naisten vuoro olla niukasti parempia

 

Suomen ja Viron naisten lentopallokohtaamiset ovat lähes täysin poikkeuksetta tiukkoja taistoja. Niin myös torstaina Paidessa, jossa tällä kertaa kotijoukkue nousi kahden erän takaa otteluvoittoon 3-2 (26-28, 18-25, 25-18, 25-17, 15-11). Keskiviikkona lukemat olivat avauskohtaamisessa toisin päin Suomen voitettua 3-2.

Suomen seitsikossa pelasivat pääosin Katja Kylmäaho, Yasmine Madsen, Jessica Kosonen, Emmi Riikilä, Nea Haatainen, Daniela Öhman sekä liberona Emilia Joensalo. Riikilä oli suomalaisten pistekuningatar 17 pisteellä, kun taas Viron tehokkain oli 20 pistettä tehnyt Kadi Kullerkann.

Viro dominoi torjuntoja vieden ne peräti 22-6 Kadi Kullerkannin torjuttua viidesti ja Eliise Hollasin neljästi.

Päävalmentaja Tapio Kangasaniemi:

- Ihan normisetti, kun Viron kanssa pelataan viisi erää. Tänään saimme Virolta oppitunnin taistelevasta peli-ilmeestä, joka pani loppua kohden. Hyökkäyksessä jäimme tänään hiukan asettomiksi muutamissa tilanteissa ja niistä Viro rokotti heti hyvällä torjunnalla. Hyvää oli tietysti se, että saimme laajalla rintamalla pelaajia kentälle. Se poikii tulevaisuudessa hyviä asioita.

Viro kohdattiin nyt 50:n kerran. Voitto on näistä otteluista tullut Suomelle 28.

Suomen joukkue
Emmi Riikilä 17/+5
Yasmine Madsen 12/+4
Daniela Öhman 12/+3
Jessica Kosonen 12/+1
Pia Korhonen 8/+4
Katja Kylmäaho 5/+4
Emilia Joensalo libero
Viivi Pyhäjärvi 6/+5
Nea Haatainen 5/-2
Suvi Kokkonen 4/-2
Kaisa Alanko 2/+1
Karoliina Friberg 0/-1
Tiiamari Sievänen libero
Michaela Madsen ei pelannut

Hyökkäys 42% - 47 %
Vastaanotto 45% - 24 %
Torjunnat 6-22
Ässät 11-6

Joukkueet kohtaavat vielä perjantaina epävirallinessa maaottelussa.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle