Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Miika Juntunen on KPV:n uusi päävalmentaja

Miika Juntunen on KPV:n uusi päävalmentaja

Miika Juntunen ja KPV ovat solmineet päävalmentajasopimuksen. 55-vuotias Juntunen saapuu Kokkolaan Oulusta, jossa mies on kuluneina vuosina toiminut OPS:n eli Oulun Palloseuran managerina.

– Sopimus syntyi kun otin yhteyttä Matti Laitiseen, jonka tunsinkin jo entuudestaan. Kyselin tilannetta ja siitä keskustelut lähtivät etenemään, Juntunen kertoo.

KPV ei ole alkaneen kauden aikana yltänyt tavoiteltuihin tuloksiin, ja tällä hetkellä Vihreä roikkuukin Ykkösen sarjataulukossa sijalla 9. Pisteitä viidestä ottelusta on kertynyt vain viisi ja viime lauantaina VPS:n voittaessa KPV:n karuin lukemin 4-1, päävalmentajana Kokkolan päässä toimineen Jani Uotisen oli aika tehdä tilaa seuraajalleen. 

Mitkä ovat Juntusen lääkkeet, joilla laiva käännetään takaisin kohti Veikkausliigaa?

– Positiivinen ja aktiivinen hyökkäävä pelityyli, jossa KPV tahdittaa pelin kulkua. Sen jälkeen pelipaikkakohtaiset roolit kullekin pelipaikalle ja perussäännöt joukkueen pelaamisesta jokaisessa mahdollisessa pelituloksessa pelin lopussa. Puolustuspeli, hyökkäyspeli ja pelin avaaminen. Ensin joukkuekuria pelaamiseen ja sitten asennetta työntekoon!

Pelaajaurallaan mm. 427 Veikkausliigaottelua, kaksi A-maaottelua, kolmetoista 21-vuotiaiden maaottelua, kymmeniä juniorimaaotteluita, kolme Suomen Mestaruutta, yhden pronssin ja yhden Suomen Cupin voiton reppuunsa keränneeltä Juntuselta löytyy kokemusta OPS:n peräsimestä valmentajana ja managerina. OPS on noussut tuona aikana kahdesti Ykköseen, vuosina 2009 ja 2016, sekä sijoittunut Ykkösessä toiselle sijalle vuonna 2011.

– Valmentajana olen kurinalainen, vaativa, auttava ja ohjaava, sekä huumorilla maustettu, Juntunen luonnehtii.

Juntusen auton keula ottaa suunnan jo tiistaiksi Kokkolaan, joka on miehelle entuudestaan erittäin tuttu paikka.

– Minulla ja vaimollani on sukua Kokkolassa. Siskoni perhe ja heidän lapsiaan perheineen asuvat siellä, samoin kuin vaimoni täti ja eno perheineen.

Itsetuntoa tuoreelta päävalmentajalta ei ainakaan puutu. Hän lähettääkin kokkolalaisille jalkapallon ystäville terveisiä.

– Tervetuloa katsomaan intohimoista, positiivista, hyökkävää ja voittavaa jalkapalloa Keskuskentälle. Tuon mukanani kuorma-autolastillisen itseluottamusta.

Muutoksia edustusjoukkueessa ja taustoissa

KPV ja Honar Abdi ovat viikonlopun aikana purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä. “Honda” saapui vahvistamaan vihreää miehistöä tammikuussa 2019, kun KPV:n oli suunta Veikkausliigaan. KPV kiittää Honar Abdia panoksestaan Kokkolassa ja toivoo kaikkea hyvää nuoren miehen lupaavalle uralle.

Tämän lisäksi edustusjoukkueen kahden taustahenkilön sopimukset ovat päättyneet sunnuntaihin. KPV kiittää myös mentaalivalmentaja Petri Kangaskokkoa ja fysiikkavalmentaja Anton Isakssonia kuluneesta vuodesta.

Lähde:kpvedustus.fi


Takaisin edelliselle sivulle