Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Teemu Nurmio Hyvinkään Tahkoon

Teemu Nurmio Hyvinkään Tahkoon

Hyvinkään Tahko ja Teemu Nurmio ovat solmineet kahden vuoden pelaajasopimuksen. 

Tämä Jokioisten Koetuksen kasvatti pelasi viimeiset kaksi kautta Imatralla ja sitä ennen kuusi kautta Kouvolassa. Nyt hän palaa Etelän alueelle ja pukee keltaista päälle.

Nurmio valittiin vuosina 2017 ja 2019 miesten Itä-Länsi-otteluun. Kaudella 2020 hän oli etenijätilaston neljäs ja kärkilyöntitilaston kahdeksas. Kopparin ja kärkimiehen tonttia pelaava Nurmio tuo Tahkoon paljon etenemisvahvuutta ja takakentälle kovan palasen.

Nurmio kertoo siirtymisen taustalla olevan monia syitä:

“Päätös oli monen asian summa. Jos lähtee pelillisistä syistä, niin täällä on tosi potentiaalinen joukkue, joka on pitkään halunnut menestyä ja se odottaa tuossa tuloaan. On mukava päästä tällaiseen porukkaan mukaan sitten tavoittelemaan sitä ihan kunnon menestystä.”

“Myös pelin ulkopuoliset asiat vaikuttivat. Saatiin kämppä ja työ järjestymään hyvin, niin oli sillein helppo tulla samantien tänne.”

“Lisäksi tämä sijainti vaikutti, kun Hyvinkää on lähellä Jokioisia, että ei oo paljon matkaa kotiinkaan. Kuitenkin tuo Kaakkois-Suomen reissu vajaa kymmenen vuotta kesti. Siinä aikana ei ihan hirveästi kerennyt käymään kotona, niin on varmasti ihan mukava, kun voi helposti käydä pyörähtämässä siellä nyt.“

Nurmio kokee, että hänellä on vielä potentiaalia pelaajana vapautettavana sekä tämä vaihdos tuo piristystä alkavaan treenikauteen:

“Nyt on tosiaan päässyt viime pari kautta pelaamaan isossa roolissa ja toivottavasti ois vielä ne parhaat vuodet edessä ja vois kehittyä entistä paremmaksi pelaajaksi.”

“Kyllähän nyt kun maisema vaihtuu, niin se tuo aina sellaisen lisäpotkun. Se tuo aina uutta intoa, kun on uudet harjoituspaikat – ja kaverit sekä valmentajat ja harjoitusohjelmat. Kyllä se aina piristää siinä talven mittaan.”

Joukkuekaveritkin ovat tuttuja niin Kouvolasta kuin kotiseudulta:

“On tuttuja kavereita ja hyvin otettu vastaan. Koren kanssa pelattiin jo pari vuotta Kouvolassa samaan aikaan ja Krisu (Malikine) oli samaan aikaan myös siellä. “

“Lisäksi tietenkin myös pikku Pate (Vartama) on tuttu Jokioisilta.”

Lähde: hyvinkaantahko.fi


Takaisin edelliselle sivulle