Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FTK-Tornion päävalmentajana jatkaa Markku Oinas

FTK-Tornion päävalmentajana jatkaa Markku Oinas

Markku Oinas on sopinut vuoden mittaisen jatkosopimuksen FTK- Tornion päävalmentajana. Ensimmäinen kausi valmentajana Naisten futsal- liigassa jäi Oinaalla harmillisesti vajaaksi koronapandemian aiheuttaman keskeytyksen takia. 

Markku Oinaan ajatuksia tulevasta kaudesta

”Treeneissä on ollut aistittavissa valmiimpi ja nälkäisempi joukkue kuin viimekaudella. Edelliskaudelle saatiin joukkueeseen monta uutta pelaajaa ja nyt hekin ovat vuoden kokeneempia. Tällä kaudella olemme valmiita haastamaan minkä tahansa joukkueen. Tavoitteena on pelata pitkälle ensi kevääseen.”

Toiminnanjohtaja Oleg Eprintsev toivottaa Markku Oinaan tervetulleeksi:
” Olen iloinen, että Markku Oinas jatkaa joukkueessa. Kokemusta on jo kertynyt edellisellä kaudella liiga tasosta, joka on etu tulevaa kautta ajatellen. Uskon, että pelaamme tulevalla kaudella vielä paremmin, teemme töitä ja taistelemme mitaleista!”

FTK-Tornion tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle