Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jani Komulainen jatkaa Jymyn pelinjohtajana

Jani Komulainen jatkaa Jymyn pelinjohtajana

Ensimmäisen mestaruuden pelinjohtajana voittanut Jani Komulainen jatkaa viuhkassa. Sotkamon Jymyssä tällä kaudella Suomen mestaruuden voittaneet Antti Korhonen, Topi Korhonen ja Ville Väliaho eivät jatka violettioranssien väreissä.

Sotkamon Jymyn pesäpallokausi 2020 oli vertaansa vailla. Nuorekas joukkue kasvoi kauden aikana mestarijoukkueeksi ja juhli lopulta mestaruutta viiden vuoden tauon jälkeen Sapsojärvessä. Osana tuota tarinaa olivat myös Antti ja Topi Korhonen sekä Ville Väliaho.

Koko uransa Sotkamossa pelannut Topi Korhonen jättää Jymyn toistaiseksi suurella haikeudella ja lähettää samalla vuolaat kiitokset myös Jymy-faneille, jotka jaksavat hurrata ja kannustaa katsomoissa joukkueen edesottamuksille.

– Olen pelannut Jymylle pienestä pitäen. Kaikella, mitä olen vuosien saatossa saanut, on todella merkittävä rooli siihen millainen ihminen ylipäätään olen tänä päivänä. Täytyy olla todella iloinen ja onnekas, että aikanaan Sotkamoon syntyi ja täällä sai kasvaa.

Superpesisurani alkutaipaleella nuori Topi pääsi kasvamaan ja pelaamaan huikeiden pelaajien kanssa. Vuodet ovat antaneet sellaisen koulun, ettei sitä ole voinut ymmärtää kuin vasta nyt. Sain kokea mestaruushuuman jo nuorena, eikä sitä ehkä osannut arvostaa kuin vasta nyt mestaruutta juhliessa.

Komulaiselle jatkopäätös oli päivänselvä

Jymyn viiden vuoden tauon jälkeen mestaruuteen luotsannut Jani Komulainen jatkaa Jymyn viuhkamiehenä.

– Kolmen vuoden aikana joukkue on muuttunut rajusti ja viime kesän hienon lopputuloksen myötä on erittäin mukava jatkaa töitä motivoituneen, sitoutuneen ja kehittyvän joukkueen kanssa. Jatkopäätös oli minulle päivänselvä, Komulainen summaa mennyttä.

Mestarijoukkueessa nähdään muutoksia, mutta samalla Jymyn omat kasvatit nousevat suurempaan rooliin. Komulainen on kääntänyt jo katseita tulevaan kauteen.

– Vastustajat näyttävät erittäin mielenkiintoisilta ja taas kerran vaaditaan iso työmäärä siihen, että tulemme syksyllä menestymään.

Lähde: superjymy.fi


Takaisin edelliselle sivulle